Κ. Καινούργιου: Συναντήθηκε με τον γιο του Μαρινάκη και μας δείχνει το τατουάζ που έκανε μετά το ευρωπαϊκό

June 2, 2024

Κ. Καινούργιου: Συναντήθηκε με τον γιο του Μαρινάκη και μας δείχνει το τατουάζ που έκανε μετά το ευρωπαϊκό


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να περάσει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, και κατ’ επέκταση του καλοκαιριού, στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον καλό της φίλο, Μιλτιάδη Μαρινάκη, και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram παρουσίασε το νέο τατουάζ του φίλου της.

Το Νέο Τατουάζ του Μιλτιάδη Μαρινάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (1/6) με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη, γιο του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού. Στο Instagram της αποκάλυψε το τατουάζ που έκανε ο 25χρονος μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

Η Επιτυχία του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη (29/5), ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φιορεντίνα με 1-0 στη δεύτερη παράταση και κατέκτησε το Conference League. Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης έκανε ένα τατουάζ στη γάμπα του δεξιού του ποδιού, που απεικονίζει το κύπελλο, το όνομα της ομάδας, τη λέξη «πρωταθλητές» και τη χρονιά.

«Θεωρώ πως είναι ο πιο ωραίος Έλληνας»

Η Κατερίνα και ο Μιλτιάδης είναι πολύ καλοί φίλοι, και την Παρασκευή στην εκπομπή της, η Κατερίνα δεν παρέλειψε να του πλέξει το εγκώμιο. «Εγώ να σας πω τον ξέρω πολλά χρόνια, από 17 χρονών, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Φίλος μου είναι αλλά θεωρώ πως είναι ο πιο ωραίος Έλληνας», είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: