9.000 Likes σε 8 ώρες: Χαμός κάτω απ’την 1η ανάρτηση του Μαρινάκη μετά το Ευρωπαϊκό, τα “δάκρυα” & η αποθέωση

June 3, 2024
9.000 Likes σε μόλις 8 ώρες: Έκρηξη κάτω από την πρώτη ανάρτηση του Μαρινάκη μετά το Ευρωπαϊκό, η συγκίνηση και η αποθέωση.

9.000 Likes σε 8 ώρες: Χαμός κάτω απ’την 1η ανάρτηση του Μαρινάκη μετά το Ευρωπαϊκό, τα “δάκρυα” & η αποθέωση


Διαφ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση γιορτάζοντας το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού, που έγινε ο πρώτος σύλλογος στην ιστορία με ευρωπαϊκούς τίτλους τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στην Κ19 .

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης, 29 Μαΐου, όταν επικράτησε με 1-0 της Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League. Αυτός ο θρίαμβος σηματοδότησε την πρώτη φορά που μια ελληνική ομάδα κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο συλλόγων.

Συγκεκριμένα, η Κ19 του Ολυμπιακού, τον περασμένο Απρίλιο, κατέκτησε το Youth League, αφού νίκησε με 3-0 στον τελικό της διοργάνωσης την Μίλαν, σημειώνοντας μια τεράστια επιτυχία για τις ακαδημίες των Πειραιωτών. Λίγους μήνες αργότερα η πρώτη ομάδα με την απίστευτη πορεία της στο Conference League ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, επικρατώντας της Φιορεντίνα με 1-0 και έγραψε ιστορία.

Η επιτυχία αυτή είχε ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν κάτι μοναδικό: έγιναν ο πρώτος σύλλογος που κατέκτησε ευρωπαϊκούς τίτλους τόσο με την πρώτη ομάδα όσο και με την Κ19.

Ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανάρτησε ένα μήνυμα γιορτάζοντας το ανεπανάληπτο επίτευγμα των Πειραιωτών, το οποίο έχει συζητηθεί σε όλη την Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα κατακτά δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε ανδρικό και νεανικό επίπεδο σε διοργάνωση της UEFA.

Πρώτη φορά στην ιστορία των διοργανώσεων της UEFA μια ομάδα κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο και με την πρώτη ομάδα και με την ομάδα Κ19, ήταν το μήνυμα του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ανήρτησε και ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Δείτε Παρακάτω την Ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: