«Ο γιός μου ήταν σε κώμα, τον είδα και πέθανε»: Η ανατριχιαστική συνέντευξη του αδικοχαμένου Γιώργου Γεωργίου

June 3, 2024
Ο γιός μου βρισκόταν σε κώμα και, όταν τον είδα, πέθανε: Η συγκλονιστική συνέντευξη του αδικοχαμένου Γιώργου Γεωργίου.

Ο γιός μου ήταν σε κώμα, τον είδα και πέθανε: Η ανατριχιαστική συνέντευξη του αδικοχαμένου Γιώργου Γεωργίου


Διαφ.

Εύχομαι να μην βρει ένα τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο

Οχτώ χρόνια πριν ο δημοσιογράφος που χάθηκε άδικα, Γιώργος Γεωργίου μίλησε σε συνέντευξη για το δράμα της προσωπικής του ζωής λέγοντας: όταν αρρώστησε ο γιος μου το 1992, τον πήγα στην Αγγλία και έμαθα τα καθέκαστα. Έπαθε μια σπάνια ασθένεια. Ένα παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. “Αταξία του Φρίντριχ” λέγεται. Είναι ανίατη, κληρονομική. Το κληρονόμησε και από μένα και από τη μητέρα του. Εγώ και η μαμά του είμαστε φορείς. Τώρα είναι 33 ετών, σε αναπηρική πολυθρόνα. Τα πόδια του έχουν παραλύσει, ενώ τα χέρια του τα κουνάει.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη του δημοσιογράφου τότε είχε συγκλονίσει. Όπως ο ίδιος ανέφερε στο άκουσμα της είδησης της αρρώστιας του παιδιού του από τη στεναχώρια του, έχασε τα δόντια του και τα μαλλιά του άσπρισαν.

width=800

Όταν μας είπε ο γιατρός τι περιμένει τον Τάσο κι εμάς, γυρίσαμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Το πρωί που σηκώθηκα, πάω να πλυθώ και βλέπω τα μαλλιά μου άσπρα. Αρχίζω να μασάω ψωμί ψίχα και να σπάνε τα δόντια μου.

Οι κορυφαίες και πιο αστείες στιγμές του Γιώργου Γεωργίου

Τι @δ@φ@τ@ μαζεύτηκε…Διάδοχος του Γκουσκγούνη… Κάποτε οι Έλληνες πληρωνανε το μ@#ν@, τωρα πληρώνουν την…αναμ@#ν@ Εξαιρετικά αληθινός, προκληστικός αλλά και καυστικός εκεί που έπρεπε ο δημοσιογράφος αθλητικών ειδήσεων “έφυγε” σε ηλικία 71 ετών αλλά άφησε πίσω του ιστορία με τα σχόλια και τις ατάκες του.

Οι κορυφαίες στιγμές του δημοσιογράφου

Ποιος ήταν ο δημοσιογράφος

Γεννημένος στα Πετράλωνα το 1952 στις 26 Μάϊου, υπήρξε συμμαθητής με τον επίσης γνωστό δημοσιογράφο αθλητικών ειδήσεων Κώστα Καίσαρη. Στις αρχές της δεκαετίας του 60, ξεκίνησε να γράφει στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα, όντας ο ίδιος πολύ μικρός σε ηλικία.

Ξεκίνησε να εργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο το 1982 σαν μέλος της αθλητικής εφημερίδας ” Ο φίλαθλος” και ταυτόχρονα είχε συνεργαστεί με τα περιοδικά Forza και Σύγχρονος Αθλητισμός. Στον φίλαθλο διατηρούσε στήλη , όπου και έγραφε καθημερινά γεγονός που τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό. Η δημοσιότητα του ενισχύθηκε με την ραδιοφωνική και αργότερα τηλεοπτική εκπομπή το Καφενείο των Φιλάθλων.

Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν οπαδός του Απόλλωνα Σμύρνης , παρόλα αυτά για λογαριασμό του Φίλαθλου πραγματοποιούσε τα ρεπορτάζ που σχετίζονταν με τον Ολυμπιακό , συχνά με δηκτικό τρόπο. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αντικειμενικός και ευθύς στους χαρακτηρισμούς του, κριτικάροντας συχνά τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

Η τηλεοπτική εκπομπή του αρχικά στο Κανάλι 5 και ραδιοφωνικά στον Sprint FM υπήρξε η πρώτη εκπομπή τέτοιου τύπου που αγκάλιασε το ευρύ κοινό, καθώς επέτρεπε στους φιλάθλους να συμμετάσχουν και να σχολιάσουν τα αθλητικά δρώμενα. Διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί στέγασαν την εκπομπή όπως το Action 24, Kontra Channel, Extra 3 ,Alpha και άλλα.

Για 13 συνεχόμενα έτη από το 2008 έως το 2021είχε καθημερινή εκπομπή στο σταθμό Real Fm 97,8 κάτι το οποίο τον κατέστησε από τους μακροβιότερους δημοσιογράφους του σταθμού. Το 2010 είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ενεργό δημοσιογραφία κάτι το οποίο ξάφνιασε το κοινό. Ο ίδιος όμως μόλις μια μέρα μετά ανακάλεσε και δήλωση οφειλόταν σε λόγους μη σχετικούς με την επαγγελματική του ζωή αλλά την προσωπική του.

Στην πορεία της ζωής του πραγματοποίησε 2 γάμους το 1980 και το 1997 αντίστοιχα. Η πρώτη του σύζυγος ονομάζεται Μαρία και η δεύτερη Ευγενία. Απέκτησε από ένα παιδί με την καθεμιά, τον γιό του Τάσο που γεννήθηκε το 1982 και πέθανε λόγω της ασθένειας “Αταξία Φρίντριχ” το 2017, και την κόρη του Σταυρούλα που γεννήθηκε το 1998.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: