Τις «έσβησε» όλες στα 58 της: Η Ελένη Ράντου λέει «όχι» σε πλαστικές και ποζάρει με μαγιό άβαφη και φυσική

June 3, 2024

Τις «έσβησε» όλες στα 58 της: Η Ελένη Ράντου λέει «όχι» σε πλαστικές και ποζάρει με μαγιό άβαφη και φυσική


Διαφ.

Η Ελένη Ράντου δεν συνηθίζει να μοιράζεται προσωπικές της φωτογραφίες στα social media, αφού προτιμά να απασχολεί την επικαιρότητα με τη δουλειά της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή της στη θάλασσα. Σε αυτό, ποζάρει χαμογελαστή, ενώ κάθεται στην άμμο, φορώντας ένα κόκκινο μαγιό και λευκό καπέλο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Αντίπαξοι. Τέτοια νερά, τέτοια ομορφιά, σε σώζει. Ευχαριστώ τα φιλαράκια που με σύρανε κι όλους τους ανθρώπους του νησιού για τη φιλοξενία τους. Πρωτόγνωρη ευγένεια»

Ελένη Ράντου: Οι καυστικές ευχές της για τις πανελλήνιες με άρωμα «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων έγινε την περασμένη Παρασκευή, και πολλοί γνωστοί celebrities έσπευσαν να στείλουν ευχές στους μαθητές. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Η Ελένη Ράντου Στέλνει Δύναμη στους Μαθητές με Χιούμορ

Η Ελένη Ράντου, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, εξέφρασε την υποστήριξή της σε όσους μαθητές δίνουν εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ηθοποιός χρησιμοποίησε χιούμορ για να δώσει δύναμη στους μαθητές, κοινοποιώντας ένα βίντεο από την αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το βίντεο ήταν από το επεισόδιο όπου οι χαρακτήρες Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και Ελένη Βλαχάκη έδιναν εξετάσεις για να πάρουν δίπλωμα οδήγησης

«Καλή δύναμη σε όλους τους σπουδαστές που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες! Κουράγιο παιδιά!!!», έγραψε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: