Με αφέλειες και μακριά ξανθά μαλλιά: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή και εντυπωσιάζει

June 4, 2024

Με αφέλειες και μακριά ξανθά μαλλιά: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή και εντυπωσιάζει


Διαφ.

Παρότι η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους επέλεγε κυρίως κοντά κουρέματα τα τελευταία χρόνια, υιοθετώντας είτε το pixie, είτε το bob cut, πρόσφατα εμφανίστηκε με ένα μακρύ κούρεμα που την μετέτρεψε εντελώς.

Στο δικαστήριο για την δίκη Φιλιππίδη:

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, συνοδευόμενη από την Λένα Δροσάκη και άλλους συναδέλφους της. Εκεί, οι φωτογράφοι την κατέγραψαν με μια εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις παρακάτω φωτογραφίες, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους εγκατέλειψε το κοντό καρέ και επέλεξε ένα μακρύ κούρεμα με αφέλειες, ενώ φαίνεται να έχει αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της, αποκτώντας μια απόχρωση ξανθού, πιο συγκεκριμένα “dirty blonde”.

Δεν είναι σαφές εάν η αλλαγή αυτή στην εμφάνισή της οφείλεται σε περούκα ή σε μια προσωρινή αλλαγή για τις ανάγκες κάποιου ρόλου στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Παρόλα αυτά, είναι αδιαμφισβήτητο ότι αυτό το καινούργιο hair look της ταιριάζει εξαιρετικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που μαρτυρούν την νέα της εμφάνιση:

28 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς»: Τηλεοπτική «βόμβα» Μανουσάκης και Παπαχαραλάμπους κάνουν νέα σειρά

Εικοσιοκτώ χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς» ο Μανούσος Μανουσάκης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα συνεργαστούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως όλα δείχνουν μέσα από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα του Πρώτου Καναλιού.

Ο Μανούσος Μανουσάκης θα προτείνει μέσω εταιρίας παραγωγής τη νέα του δραματική αστυνομική σειρά «Το Δίχτυ» στην ΕΡΤ και έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων θα έχει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς σε συζητήσεις βρίσκεται επίσης και ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης. Εφόσον η παραγωγή πάρει το «πράσινο φως» τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Πρόκειται για αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων που θα ασχολείται με σύγχρονα αστυνομικά, δικαστικά και γενικότερα κοινωνικά θέματα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο Μανούσος Μανουσάκης βρισκόταν κοντά στην αναβίωση του «Τμήματος Ηθών» μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, όμως, τότε η παραγωγή δεν προχώρησε στο κανάλι του Αμαρουσίου για λόγους κόστους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: