Διαφάνειες & τα πιο περίεργα παπούτσια: Η Μαριάννα Λάτση πήγε στο Ζάππειο με αυτό το φόρεμα και μαγνήτισε τα βλέμματα

June 4, 2024

Διαφάνειες & τα πιο περίεργα παπούτσια: Η Μαριάννα Λάτση πήγε στο Ζάππειο με αυτό το φόρεμα και μαγνήτισε τα βλέμματα


Διαφ.

Η Μαριάννα Λάτση παρευρέθηκε σε μια δημόσια εκδήλωση στο Ζάππειο. Η επιχειρηματίας, η οποία έχει δείξει προτίμηση στη δαντέλα και τα jumpsuits στο παρελθόν, παρουσίασε μια εμφάνιση που αντανακλούσε αυτήν την ιδιαίτερη αισθητική.

Η ίδια παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την απονομή του διαμαντένιου άλμπουμ στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στην εσωτερική φλόγα και την αγάπη του Κωνσταντίνου Αργυρού για τη μουσική, που τον έχουν ενεργοποιήσει να δημιουργεί και να σπάει ρεκόρ.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τη συγκίνησή του και ευγνωμοσύνη προς τη δισκογραφική του εταιρεία, όλους τους συντελεστές και συνεργάτες του άλμπουμ, καθώς και προς το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή του. Οι διαμαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν ανάμεσα σε όλους τους συντελεστές του άλμπουμ, καθώς και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς που υποστήριξαν το “22”.

Για την εκδήλωση, η Λάτση επέλεξε ένα γαλάζιο jumpsuit με διακριτικές διαφάνειες και δαντέλα, που προσέδωσε λάμψη στην εμφάνισή της. Χαρακτηριστικά της εμφάνισής της ήταν η ασημένια τσάντα και τα κοσμήματα με το σύμβολο του “evil eye”, ενώ ακόμα και τα νύχια της είχαν βαφτεί με την τεχνική του “evil eye”. Για να ολοκληρώσει το σύνολό της, επέλεξε ένα ζευγάρι χοντροκομένα παπούτσια με μαύρη σόλα.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την εμφάνιση της:

Η αδυναμία στα δαντελένια jumpsuit και το evil eye

Πρόσφατα, η επιχειρηματίας εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο jumpsuit σε απόχρωση τυρκουάζ, προσδίδοντας μια διακριτική κομψότητα στην εμφάνισή της.

Σε μια άλλη εμφάνισή της την ίδια μέρα, επέλεξε ένα μπλε ρουά jumpsuit από δαντέλα, το οποίο αγκαλιάζονταν αρμονικά με το σώμα της.

Στο παρελθόν, είχε επιλέξει παρόμοια δαντελένια φορέματα για εξόδους με τον γιο της, Φίλιππο Κούρκουλο.

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συναντάται συχνά στα ρούχα και τα αξεσουάρ της είναι τα “μάτια”, ένα σχέδιο που εκφράζει την προστασία και την τύχη.

Σα να βλέπουμε την κόρη της Εριέττα: Τολμηρή η Μαριάννα Λάτση έβαλε μίνι στα 71 και το σώμα της μοιάζει 31

Η Μαριάννα Λάτση προσέλκυσε τα βλέμματα όλων κατά τη διάρκεια πρόσφατης νυχτερινής εξόδου της, η οποία ήταν αφιερωμένη στη γιορτή ενός φίλου της.

Μαριάννα Λάτση

Μαριάννα Λάτση – Το εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα

Η 71χρονη επιχειρηματίας επέλεξε ένα εντυπωσιακό ασύμμετρο φλοράλ φόρεμα για την εμφάνισή της εκείνο το βράδυ. Το φόρεμα, με λαμπερές παγιέτες στο τελείωμά του, ανέδειξε το στυλ της και την έκανε να ξεχωρίσει στο πάρτι. Με τη συνοδεία ενός εφαρμοστού δερμάτινου τζάκετ, η Μαριάννα Λάτση πρόσθεσε μια ροκ διάθεση στην εμφάνισή της.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο το φόρεμα που κέρδισε την προσοχή. Η Μαριάννα Λάτση ολοκλήρωσε το ενδυματολογικό της σύνολο με γόβες που είχαν ασημένια τακούνια και λεπτομέρειες από γκλίτερ, προσθέτοντας έξτρα λάμψη.

Η απόφαση της Μαριάννας Λάτση να επιλέξει ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο σύνολο ανέδειξε για μία ακόμα φορά το μοναδικό της στιλ και την κομψότητά της στον χώρο της μόδας.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μαριάννα Λάτση Μαριάννα Λάτση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: