Όσο ένα 3άρι στην Αθήνα: H τσάντα της Τζένιφερ Λόπεζ αξίζει μια περιουσία & δείχνει σαν να την πήρε από τη λαϊκή

June 4, 2024

Όσο ένα 3άρι στην Αθήνα: H τσάντα της Τζένιφερ Λόπεζ αξίζει μια περιουσία & δείχνει σαν να την πήρε από τη λαϊκή


Διαφ.

Σε μια φρέσκια εμφάνιση που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ. Η διάσημη καλλιτέχνις πήγε για ψώνια μαζί με την κόρη της, Εμμανουέλα. Αυτή ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της απόφασής της να διακόψει την περιοδεία της.

Καθώς κυκλοφορούν χιλιάδες δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι αυτή και ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, έχουν χωρίσει, η JLo ανακοίνωσε την Παρασκευή το βράδυ, μέσω ενός προσωπικού μηνύματος στα social media, την ακύρωση της περιοδείας της «This Is Me… Live».

Η ανακοίνωση της ακύρωσης της περιοδείας:

«Είμαι τελείως συντετριμμένη και στενοχωρημένη που σας απογοήτευσα. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά…» εξήγησε η Λατίνα σταρ στους θαυμαστές της.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την κόρη της:

Η 54χρονη διάσημη προσωπικότητα εμφανίστηκε στο κοινό μαζί με την κόρη της Εμμανουέλα, επιλέγοντας ένα καρό σακάκι συνδυασμένο με τζιν παντελόνι σε γραμμή που ανοίγει προς τα κάτω (flared).

Η Τζένιφερ Λόπεζ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά πέδιλα σε απόχρωση ιβουάρ. Στα χέρια της κρατούσε την διάσημη τσάντα Hermès Birkin 30 Black Shiny Porosus Crocodile Gold Hardware, – κατασκευασμένη από μαύρο γυαλιστερό δέρμα κροκοδείλου με χρυσά μεταλλικά στοιχεία – η οποία αναμένεται να έχει κόστος περίπου 77.000 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες της δημόσιας εμφάνισης της Λόπεζ:

«Παίζουν θέατρο, είναι όλα στημένα»: Σάλος παγκοσμίως με την ψεύτικη σχέση Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Αφλεκ

Οι φήμες για χωρισμό μεταξύ της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ φαίνεται να διαψεύδονται από τις πρόσφατες φωτογραφίες και αναφορές των μέσων ενημέρωσης.

Η Daily Mail ανέφερε ότι το ζευγάρι αντάλλαξε ένα βιαστικό φιλί στο μάγουλο ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς τον αγώνα μπάσκετ του 12χρονου γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες, επισημαίνοντας την αμηχανία που φαινόταν να υπάρχει.

«Αντάλλαξαν ένα ΠΟΛΥ αμήχανο πεταχτό φιλί ενώ φαίνονται σκυθρωποί»

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, η Daily Mail έγραψε στο σχετικό δημοσίευμά της: «Αντάλλαξαν ένα ΠΟΛΥ αμήχανο πεταχτό φιλί ενώ φαίνονται σκυθρωποί».

Το ίδιο υποστηρίζει και η ομάδα της Mirror, κάτι το οποίο φρόντισε να επισημάνει στο δικό της άρθρο.

Μια μέρα πριν, ο Άφλεκ εμφανίστηκε φορώντας και πάλι τη βέρα του μιας και την είχε βγάλει πριν λίγο καιρό. Ο ηθοποιός έφτασε στα γυρίσματα της ταινίας «The Accountant 2» στο Λος Άντζελες, φορώντας το δαχτυλίδι του γάμου του.

Σε στιγμιότυπα που έδειξε λίγες μέρες πριν το E! News και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» και ο σύζυγός της, πήγαιναν σε μια οικογενειακή εκδήλωση στο Λος Άντζελες στις 30 Μαΐου, όταν ο φακός των παπαράτσι τους εντόπισε στον δρόμο.

Ντυμένοι με τα καλά τους, περπατούσαν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τον Άφλεκ να κρατάει ένα μεγάλο καλάθι με ροζ στολίδια. Στα στιγμιότυπα, κανένας δεν μοιάζει να είναι ευδιάθετος, ενώ η JLo έχει το κεφάλι της σκυμμένο προς τον δρόμο, καθώς προχωράει.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2022, αφού τα ξαναβρήκε μετά από πολλά χρόνια, δείχνει πως οδηγείται σιγά σιγά ξανά προς το διαζύγιο. Κι ενώ η αιτία που τους οδήγησε στον χωρισμό τότε, ήταν η έκθεση της σχέσης τους στη δημοσιότητα και οι παπαράτσι, τώρα φαίνεται να μην είναι μόνο αυτή. Διεθνή πρακτορεία αναφέρουν μέχρι και ότι οι ηθοποιοί δεν ζουν πια στο ίδιο σπίτι και η JLο έχει αρχίσει ήδη την αναζήτηση νέας έπαυλης.

Τις προάλλες, ένα από τα κοντινά τους πρόσωπα είπε πως θέλουν να πάρουν λίγο χρόνο χώρια, για να δουν αν αυτή η σχέση είναι σωστή και για τους δύο. «Θέλουν να μείνουν μόνοι τους για λίγο καιρό, να πάρουν χρόνο για να δουν αν αυτή η σχέση είναι σωστή και για τους δύο» δήλωσε η πηγή στο US Weekly.

Ακυρώνει την περιοδεία της η JLo

Μετά από όσα γράφτηκαν, ήρθε και η είδηση ότι η Λόπεζ ακυρώνει την περιοδεία της. Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μίλησαν στην PageSix και ανέφεραν πως η Λατίνα σταρ αναγκάστηκε να ακυρώσει το tour της, λόγω μιας ευαίσθητης περιόδου στην προσωπική της ζωή.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», έγραφε στο ενημερωτικό δελτίο που έστειλε στους θαυμαστές της η Τζένιφερ Λόπεζ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ, να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα, αν δεν ένιωθα ότι αυτό είναι απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι να επανορθώσω και να είμαστε όλοι μαζί ξανά. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά».

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας μάρκετινγκ, Live Nation ανέφεραν σε δήλωσή τους, πως η περιοδεία «This Is Me… Live» ακυρώνεται, καθώς «η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Αν και κάποια δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο λόγος πίσω από την ακύρωση της περιοδείας ήταν οι χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων, πηγές επέμειναν ότι η τραγουδίστρια το έκανε για προσωπικούς λόγους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: