Απίθανη ληστεία σε ζωντανή σύνδεση στον Άλιμο: Θρασύτατος ληστής “βούτηξε” χρυσό σταυρό από τον λαιμό λουόμενης

June 3, 2024

Απίθανη ληστεία σε ζωντανή σύνδεση στον Άλιμο: Θρασύτατος ληστής “βούτηξε” χρυσό σταυρό από τον λαιμό λουόμενης


Διαφ.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας, ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα από παραλία στον Άλιμο.

Ο Γιώργος Τσελίκας βρισκόταν στην παραλία του Αλίμου και ενώ περίμενε για να βγει στον αέρα, από πίσω του ο κλέφτης άρπαξε μια αλυσίδα από μια γυναίκα κι έφυγε τρέχοντας μπροστά στην κάμερα. Πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που ετοιμαζόταν να πέσει στη θάλασσα, της άρπαξε τον χρυσό σταυρό από το λαιμό και άρχισε να τρέχει.

«Είμαι εδώ από τις 5 παρά το πρωί. Αυτός είχε και συνεργό, ήταν εδώ έκαναν βόλτες, σκέφτηκα κι εγώ ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο. Πού να πάει το μυαλό μου», είπε ο Γιώργος Τσελίκας.

Δείτε το βίντεο με το πρωτοφανές περιστατικό:

«”Έφυγε” την ώρα της βάρδιάς του»: Κλαίγανε όλοι στο πλατό του ΣΚΑΪ, ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός Παυλόπουλου

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Μάρω Καρούση αποχαιρέτισαν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Σάββα Αϊδινίδη, που «έφυγε» τόσο ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συνεργάτες.Οι δύο δημοσιογράφοι προσπάθησαν να είναι όσο πιο ψύχραιμοι μπορούσαν, αποχαιρετώντας τον συνάδελφό τους.

«Καλή εβδομάδα. Λίγα πλάνα και λίγη μουσική για τον δικό μας άνθρωπο, τον Σάββα Αϊδινίδη που έφυγε την ώρα της βάρδιάς του από ανακοπή. Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, ακούραστος, πάντοτε στα μεγάλα γεγονότα, σε εμπόλεμες ζώνες… Δεν είμαστε μόνο εμείς μπροστά από τις κάμερες… Ένα χαμογελαστό παιδί και πατέρας δύο παιδιών. Κουράγιο στην οικογένειά του γιατί έχει να ανέβει μεγάλο Γογλοθά», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Παυλόπουλος.

Και η Μάρω Καρούση είπε με τη σειρά της: «Ένας πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας, πιο πολύ απ΄όλα όμως ένας φανταστικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο, με την καλή κουβέντα. Πάρα πολύ νέος, έφυγε ξαφνικά το Σάββατο. Δεν μπορούμε κι εμείς ακόμα να το πιστέψουμε, σας ζητάμε συγνώμη. Ένας πολύ δικός μας άνθρωπος, στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Γύρισε τώρα από τον πόλεμο στη Γάζα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: