Baby Boom: Έγκυος στον 6ο μήνα γνωστή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια στο Σαν Ψέμα – Hθοποιός και ο σύντροφός της

June 5, 2024
Έγκυος στον 6ο μήνα βρίσκεται γνωστή ηθοποιός που είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά Σαν Ψέμα, μαζί με τον σύντροφό της.

Baby Boom: Έγκυος στον 6ο μήνα γνωστή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια στο Σαν Ψέμα – Hθοποιός και ο σύντροφός της


Διαφ.

Η Μαρίλια Χαριδήμου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Open “Σαν Ψέμα”, είναι έγκυος και μάλιστα βρίσκεται στην 22η εβδομάδα κύησης.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια, μέσω ανάρτησής της στο instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, δείχνοντας να απολαμβάνει αυτή την περίοδο της ζωής της.

Μάλιστα, ο σύντροφός της, Γρηγόρης Γεωργίου, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega “Famagusta” και υποδύεται τον Κλεάνθη Χατζή, επιστάτη της οικογένειας Σέκερη ο οποίος είναι εθισμένος στον τζόγο.

Το ζευγάρι σε περίπου τέσσερις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, που κρατάει εδώ και μερικά χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός στην κυπριακή τηλεόραση, η γνωριμία του με τη σύντροφό του Μαρίλια είχε γίνει σε σειρά όπου έπαιζαν και οι δύο, αλλά τότε οι δυο τους βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις και έτσι δεν προχώρησε η γνωριμία αυτή.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι χώρισε από την πρώην σύντροφό του, λίγο πριν παντρευτούν και ενώ είχε ήδη δώσει προκαταβολές για τον γάμο και είχε ζητήσει από τη Μαρίλια, με την οποία μέχρι τότε ήταν φίλοι, να ξοδέψουν μαζί τα χρήματα.

Έναν χρόνο αργότερα, έγιναν τελικά ζευγάρι και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Έγκυος η Μαρίλια Χαριδήμου

Έγκυος

width=760

width=760

Μπαμπάς για 1η φορά ο Κώστας Αντετοκούνμπο: Έγκυος στον 7ο μήνα η γυμνάστρια σύντροφός του, Ντέμη Φιλιππάκου

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού όχι μόνο στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό, αλλά σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Στον 7ο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Real Life, η σύντροφος του, Ντέμη Φιλιππάκου βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Ο μικρότερος αδελφός του Γιάννη με τη Ντέμη Φιλιππάκου, γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια, είναι σε σχέση τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ετοιμάζονται για τον γάμο τους, ανυπομονώντας να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ανυπομονεί για το πρώτο του παιδί

Πατέρας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: