Γεμίζει γαλαζοαίματους η Αθήνα: Νυφούλα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ στο πλευρό του Μάθιου Κουμάρ, η τελική ημερομηνία

June 5, 2024
Η Αθήνα είναι γεμάτη από γαλαζοαίματους: Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι η νύφη του Μάθιου Κουμάρ, η ημερομηνία του γάμου.

Γεμίζει γαλαζοαίματους η Αθήνα: Νυφούλα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ στο πλευρό του Μάθιου Κουμάρ, η τελική ημερομηνία


Διαφ.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου του 2024.

Ειδικότερα, μετά από έξι χρόνια αναμονής και τριών αναβολών, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει τον γάμο του, όπως έχει ονειρευτεί.

Γιατί θα παντρευτεί στην Ελλάδα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Η 41χρονη, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιθυμία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο γάμος τους θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄και ήδη, οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει.

Προσκεκλημένοι στην τελετή θα είναι εστεμμένοι και γαλαζοαίματοι από Αγγλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία κ.λπ.

Υπενθυμίζεται ότι στον γάμο του αδελφού της, Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, είχαν δώσει το “παρών” μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδελφή της πριγκίπισσα Ευγενία με τους συζύγους τους.

Το νυφικό της Θεοδώρας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αλλά φημολογείται ότι θα θυμίζει το νυφικό της μητέρας της.

Ο γάμος της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ αναβλήθηκε τρεις φορές

Ο γάμος του ζευγαριού έχει αναβληθεί τρεις φορές, λόγω της καραντίνας της κορονοϊού, το 2020, του γάμου του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ και του πένθους μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Μάιο του 2022.

Πηγές κάνουν λόγο ότι η Θεοδώρα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της να παντρευτούν αργότερα.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που η Θεοδώρα θέλει ο γάμος της να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, είναι για να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της, παρόλο που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η 41χρονη είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, ασχολείται με την υποκριτική και κάνει καριέρα με τον όνομα Θεοδώρα Γκρις (Theodora Greece).

Στον λογαριασμό της στο instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, ενώ το επίσημο όνομά της είναι Theodora Greece.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ σπούδασε Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.

Θεοδώρα

width=650

width=650

Θεοδώρα

width=650

width=650

Σε τραγική κατάσταση η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Αναβάλλεται για 3η φορά ο γάμος της μετά τον θάνατο του πατέρα της

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλει το γάμο της για τρίτη φορά.

Ειδικότερα, τον έρωτα στα μάτια του Μάθιου Κουμάρ έχει βρει η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται το 2018, αλλά ακόμα δεν έχει παντρευτεί, λόγω ατυχών συγκυριών.

Αρχικά, η ηθοποιός και ο δικηγόρος είχαν αποφασίσει να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες, τον Μάιο του 2020, παρουσία πολλών γαλαζοαίματων και μελών βασιλικών οίκων του εξωτερικού, ωστόσο ο κορονοϊός τους ανάγκασε να αναβάλλουν το γάμο τους.

Η τελετή αναβλήθηκε για τον επόμενο χρόνο, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πάλι εξαιτίας του κορονοϊού δεν πραγματοποιήθηκε και προγραμματίστηκε για το 2023.

Συντετριμμένη η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελαν να παντρεύονται στο Πόρτο Χέλι, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο γάμος θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, αφού βρίσκονται σε πένθος, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στις 10 Ιανουαρίου.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του 2018, με την Θεοδώρα να ανακοινώνει τους αρραβώνες με μία τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένου της, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία μας και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Σ’ αγαπώ Ματ.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια είχε υπογραμμίσει Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω.

 

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι 40 ετών και είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας – Μαρίας, ασχολείται με την υποκριτική και κάνει καριέρα στις ΗΠΑ με το όνομα Theodora Greece.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, έχει σπουδάσει Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν, μένει στο Λος Άντζελες και έχει εμφανιστεί στη γνωστή αμερικανική σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία, κάνοντας την γραμματέα που παραδίδει τα μυστικά των Φόρεστερ σε ανταγωνιστική εταιρεία.

Συντετριμμένη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: