«Άσπρισε» στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: Διέκοψε την εκπομπή κι άρχισε να φωνάζει σε όλους – «Πάρτε το από δω!»

June 5, 2024

«Άσπρισε» στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: Διέκοψε την εκπομπή κι άρχισε να φωνάζει σε όλους – «Πάρτε το από δω!»


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αραχνοφοβία, γι’ αυτό και έπαθε πανικό, σήμερα, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Κατερείνα”, όταν μία αράχνη εισέβαλε στο πλατό.

Η αραχνοφοβία της Κατερίνας Καινούργιου

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια εντόπισε μία αράχνη επάνω στα μακαρόν που βρίσκονταν στο τραπέζι, με αποτέλεσμα να σηκωθεί έντρομη από τη θέση της, ζητώντας κάποιος να την πάρει από εκεί, αλλά χωρίς να τη σκοτώσει.

Τότε ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας προσφέρθηκε να την απομακρύνει και της είπε ότι οι αράχνες είναι άκακες, ενώ έσπευσε και ο κάμεραμαν για να βοηθήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πανικό

Όπως υπογράμμισε αναστατωμένη η παρουσιάστρια του Alpha «συγγνώμη παιδιά θέλω σας πω κάτι. Πάρτε το, έχω αραχνοφοβία! Είναι τεράστια, μην τη σκοτώσεις. Είναι επάνω στο ροζ. Μην τη σκοτώσεις, είπα απλά να την πάρετε από εδώ! Δεν μπορώ με τις αράχνες. Προτιμώ να δω φίδι και κατσαρίδα και δεν θα πάθω τίποτα. Όταν ήμουν μικρή, είχα αραχνοφοβία κι ακόμα θυμάμαι τη σκηνή που πλέκει τον ιστό. Μικρή με είχαν πατήσει αράχνες. Έχω θέμα με τις αράχνες, έχω δει κτήνη».

Κατερείνα Καινούργιου αράχνη

«Ο καλύτερος άντρας από όλους όσους είχα στη ζωή μου»: Κατάθεση ψυχής από την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της, και ειδικά στον αδελφό της, με τον οποίο μεγάλωσε μαζί. Σήμερα, ο Πάνος Καινούργιος γιορτάζει τα γενέθλιά του, και η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

Οι Ευχές της Κατερίνας Καινούργιου από τα Social Media

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε φωτογραφίες με τον μικρότερο και πολύ γοητευτικό αδελφό της στα social media, εκφράζοντας την αγάπη και τις ευχές της για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο αδελφό του κόσμου. Στην πιο όμορφη και καλή ψυχή που έχω δίπλα μου… Από όλους τους άντρες που θα περάσουν απ’ τη ζωή μου, εσύ θα εισαι ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος κι αυτός που θα μείνει με βεβαιότητα μέχρι το τέλος… Μαζί σε όλα …στα εύκολα και στα πολύ δύσκολα. Θα είμαστε για πάντα ο ένας… ο φύλακας άγγελος του αλλου… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ Πάνο μας . Σου αξίζει η ΚΟΡΥΦΗ».

Δες τις Φωτογραφίες που Μοιράστηκε:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: