«Σκουπιδαριά, κάδοι, εμετοί»: H Σούπερ Κική έμαθε την απόφαση του δικαστή και “έθαψε” πρωινά και Μαυρίκιο Μαυρικίου

June 6, 2024

«Σκουπιδαριά, κάδοι, εμετοί»: H Σούπερ Κική έμαθε την απόφαση του δικαστή και “έθαψε” πρωινά και Μαυρίκιο Μαυρικίου


Διαφ.

Η Σούπερ Κική, αντιμέτωπη με την ένταση που προέκυψε μετά την διαμάχη της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά της μέσα από ένα νέο βίντεο στο TikTok. Η διαμάχη αυτή, που έφτασε μέχρι και στις δικαστικές αίθουσες, ήταν λόγος για την Σούπερ Κική να μιλήσει για όλους και για όλα.

Σούπερ Κική: Τα Όσα Ανέφερε

«Δεν είχα σκοπό να βγω να μιλήσω αλλά το κάνω στο Tik Toκ γιατί δεν θέλω να λερώσω το προφίλ μου στο insagram. Η γκριμάτσα αυτή ήταν γιατί βγαίνει και το λέει σαν πεταλουδίτσα. Είναι πιο μητέρα και από την μητέρα. Είναι γελοίο. Μπορείτε να πάτε στο αρχικό βίντεο και να δείτε πόσοι το πήρανε και πόσοι κωμικοί το κάνανε «συρραφή».

Ποτέ δεν είχα κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο. Πρώτον γιατί δεν τον ξέρω και δεύτερον γιατί το κάνω αυτό εδώ και έξι χρόνια (…) Με τον συγκεκριμένο δεν έχω κανένα θέμα, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μη σας πω ότι μου ήταν και συμπαθής ανά καιρούς. Δεν ξέρω αν τον πείραξε γιατί έχει πάρα πολλά σχόλια, αν πατήσεις το όνομά του (σ.σ. στο διαδίκτυο) δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον σχολιάζει», αναφέρει η Σούπερ Κική.

«Βλέπει αυτός το βίντεο που κάνω εγώ και σου λέει: “Εδώ είμαστε παιδιά, τώρα γίναμε”. Αυτός δεν έχει καλύτερο από το να βγαίνει στα πρωινάδικα γιατί σε άλλους αρέσει, εμένα αρέσει πάρα πολύ να κάνω ηλιοθεραπεία. Σε άλλος αρέσει να πηγαίνουν από πρωινάδικο σε πρωινάδικο και να χορεύουν σε talent show», προσθέτει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Σούπερ Κική κατά παρουσιαστών

«Όλοι οι παρουσιαστές ήταν μαζί του με το μέρος του γιατί πού θα βρούνε να πατήσουν; Γιατί δεν έχουν καλύτερο από το να εμφανιστεί ένα θέμα δικό μου να το δουν και να πούνε: “Πάμε να της λιώσουμε τώρα το κεφάλι” γιατί πουλάει αυτό και επίσης πάρα πολύ καλά κάνουνε.

Επειδή τυγχάνει να τους γνωρίζω σχεδόν όλους από κοντά, μπορεί να με πείτε υπερβολική αλλά το 90% των ανθρώπων αυτών δεν νιώθουν τίποτα, δεν καταλαβαίνουν, δεν ακούνε, δεν μπορούν να νιώσουν, ασχέτως αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να δακρύσουν. Δεν είναι καλά οι άνθρωποι αυτοί, έχει μπει τόσο μέσα τους το γυαλί που δεν μπορούν να καταλάβουν. Σου λέει, όποιον πάρει ο χάρος», αναφέρει για τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπής.

«Εμένα με παίρνουν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι και κράζουν τον Μαυρίκιο. Έλα όμως εγώ που δεν συνεργάζομαι μαζί τους για να βγαίνω στα πρωινάδικα, οπότε σου λέει αφού δεν μας συμφέρει αυτή που δεν βγαίνει όλη μέρα να ξεκατινιάζεται άρα θα πάρουμε το άλλο μέρος. Έριξα πολύ νερό στο κρασί μου, τώρα θα τον φτιάξω. Μου απάντησε να βγω τηλεοπτικά μέσω skype να τα πούμε σε τηλεοπτική εκπομπή. Θέλει να γίνει ξεκατίνιασμα δημόσιο για να νιώσει αυτός καλύτερα», υποστηρίζει η Σούπερ Κική.

@super_kikiii #superkikiii???? ♬ πρωτότυπος ήχος – Super_kikiii

Σούπερ Κική κατά δημοσιογράφων

Σχετικά με την προσέγγιση που δέχεται καθημερινά να μιλήσει στις πρωινές εκπομπές, η Σούπερ Κική αναφέρει: «Τους θεωρώ τρελούς, έχουν μπει σε έναν ρόλο πανικού Είναι τρελοί οι άνθρωποι αυτοί. Αν τους ηχογραφήσω πώς μου μιλάνε στο τηλέφωνο όταν με παίρνουν και πώς μου μιλάνε μπροστά στην κάμερα, όχι απλά τρελοί είναι, αλλά είναι για δέσιμο κανονικά όλοι. Του χαπιού. Αυτό δημοσιογραφία δεν είναι…»

Και συνεχίζει για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Αντί να βάλεις το κεφάλι σου μέσα σε μια τρύπα να κρυφτείς από την ντροπή σου, συνεχίζεις βρε καρμήρογλου και βγαίνεις και κλαίγεσαι και παλεύεις να κυλήσει δάκρυ στην τηλεόραση. Ντροπή σε όλους σας».

Ενώ κλείνει με οργισμένο μήνυμα κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων: «Με όσους έχουν πάρει το φτυάρι και σκάβουν, να ξέρετε θα ασχοληθώ με τον καθένα προσωπικά και θα σας πάρει όλους… και εσένα προσωπικά για το ξεφτιλίκι που έχω φάει(…) Ο κόσμος ξέρει τι σκουπιδαριά είστε, ξέρει τι κάδοι και εμετοί είστε και τα κάνετε για τα λεφτά».

@super_kikiii #superkikiii???? ♬ πρωτότυπος ήχος – Super_kikiii

“Μαύρη” μέρα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου: “Είπαν ότι υπονόησα πως είμαι oμoφυλόφιλoς”, είμαι πληγωμένος

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής, με τον Μαυρίκιο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή.

Η Δυσαρέσκεια του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», ο Κύπριος δήλωσε ότι ουδέποτε έχει δώσει αφορμή για αμφισβήτηση της σεξουαλικότητάς του. Ο Μαυρικίου ένιωσε θιγμένος από τη Κική Λιτσάκη, γνωστή και ως Super Κική, η οποία σε βίντεο που ανάρτησε στα social media της πριν από μήνες αναφέρθηκε στον ίδιο με τρόπο που θεωρούσε προσβλητικό.

Το βίντεο της Super Κικής

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii???? #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Αρχικά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Δεν είναι καλή μέρα για την δικαιοσύνη. Είναι μια σκοτεινή μέρα. Αισθάνομαι από το πρωί πολύ βαθιά πληγωμένος, απογοητευμένος, ανακουφισμένος που έφυγα από την Ελλάδα μετά από 15 χρόνια και είμαι στην Κύπρο ανάμεσα σε ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

Όσο για τη δίκη, στην οποία δεν παραβρέθηκε και την υπεράσπιση της instagrammer, δήλωσε: «Άκουσα απερίφραστα τον δικηγόρο της άλλης κυρίας αυτής να λέει πριν λίγο ότι εγώ έδωσα δικαιώματα και υπονόησα κατά καιρούς με τις δηλώσεις μου ότι είμαι ομοφυλόφιλος είτε ότι δεν είμαι ο πατέρας του παιδιού μου, ντροπή του. Ουδέποτε και το δηλώνω χωρίς να ανέχομαι επ’αυτού όλα αυτά τα χρόνια τα 34 μου που είμαι τώρα, είπα ή δήλωσα ή έκανα κάτι το οποίο να δίνει το δικαίωμα να θίγει τον εαυτό μου δημόσια ή να λέω κάτι».

Στην πορεία ξέσπασε για την απόφαση και ανέφερε ότι έλαβε χιλιάδες μηνύματα από κόσμο που του είπε «μπράβο που τα έβαλες με τη Super Κική».

«Θα γίνει καταγγελία»

Αναλυτικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Είναι ντροπή τώρα να ερχόμαστε και να λέμε τέτοια πράγματα μετά από μια απόφαση που μακάρι να μπορούσα να σας πω αναλυτικά τι παίχτηκε εκεί μέσα. Γιατί εγώ δεν ήμουνα τα μέσα και τα έμαθα εκ των υστέρων από τη δικηγόρο μου. Η Ιλάειρα με χρειάζεται δίπλα της κι αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

Ο ίδιος δεν φαίνεται να σταματάει εδώ καθώς όπως είπε, θα προχωρήσει σε καταγγελία. «Θα γίνει καταγγελία για αυτή την απόφαση να ξέρετε προχωράμε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν την δέχομαι όχι για μένα, νιώθω ευθύνη απέναντι στην οικογένειά μου την γυναίκα και το παιδί μου αλλά και τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβα χθες και μου είπαν “μπράβο επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να τα βάλει μέσα το κορίτσι θίγει κατά καιρούς ηθικές, ανθρώπους, υπολήψεις οικογένειες χωρίς κανένα μετρό και όριο”. Είναι μαύρη μέρα πραγματικά και επικίνδυνο για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά».

Σε έντονο ύφος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Αμφισβητείται η σεξουαλική μου ταυτότητα χωρίς να δηλώσω κάτι άλλο, το ότι αμφισβητείται ότι είμαι ο πατέρας του παιδιού μου».

Τι είχε Συμβεί;

Πριν από λίγους μήνες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν μέσω ενός πάρτι που διοργάνωσαν. Το ζευγάρι έμαθε μαζί με τους καλεσμένους τους ότι θα αποκτήσουν κόρη.

Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media, με την Super Κική να ανεβάζει ένα χιουμοριστικό κλιπ στο TikTok. Στο βίντεο, η instagrammer παρουσίασε τους δύο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν το φύλο του μωρού, λίγο πριν το αποκαλύψουν.

Αντιδράσεις και Δυσαρέσκεια

Το βίντεο της Super Κικής όμως ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το θεώρησε προσβλητικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του. Αυτή η ανάρτηση ήταν η αφορμή για την ένταση που οδήγησε στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τον Μαυρίκιο εναντίον της Super Κικής, τα οποία τελικά απορρίφθηκαν από το δικαστήριο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: