“Τι καήλα είναι αυτή ρε παιδί μου;”: Ο Θοδωρής Μαραντίνης έμαθε πως όλοι ψάχνουν το ύψος του αυτός τους απάντησε

June 6, 2024
Ποια καήλα είναι αυτή, φίλε μου;: Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακάλυψε ότι όλοι αναζητούν το ύψος του και τους απάντησε.

Τι καήλα είναι αυτή ρε παιδί μου;: Ο Θοδωρής Μαραντίνης έμαθε πως όλοι ψάχνουν το ύψος του αυτός τους απάντησε


Διαφ.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για την προσωπική του ζωή και τι αναζητά το κοινό για αυτόν στο διαδίκτυο. Ο frontman των Onirama άνοιξε την ψυχή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην κάμερα της εκπομπής “The 2Night Show” το βράδυ της Τρίτης, 4 Ιουνίου.

Θοδωρής Μαραντίνης: Τα Όσα Ανέφερε

Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου από την προσωπική μου ζωή, θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Όλο αυτό μεγεθύνεται. Δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα αυτή η στιγμή, γιατί εσκεμμένα το έχω αφήσει λίγο εκτός. Προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες εκκρεμότητες που έχουν ανοίξει στη ζωή μου τελευταία. Είναι ένα θέμα περίεργο και δευτερεύον για μένα, εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Για να πάει στο επόμενο βήμα κάτι από την προσωπική μου ζωή, δεν είναι της παρούσης ακόμα για μένα. Το βάρος μου είναι στα παιδιά μου. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια, έχω τα παιδιά 3μιση μέρες την εβδομάδα. Είναι η μεταβατική μου φάση που μετά από αυτό πάντα βγαίνει κάτι καλύτερο. Θέλω να είναι όσο πιο ανώδυνο γίνεται για τα παιδιά, παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής για την περίοδο μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και βλέπω ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο το ύψος μου, πόσο ύψος έχω. Και λέω: ρε παιδί μου, τι καήλα έχουν με το ύψος μου. Εμένα δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Ακόμα και σε μηνύματα όμως αν δεις, όταν θέλουν να γράψουν κάτι αρνητικό για μένα, γράφουν: α τον κοντό, περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Απαντά χωρίς φόβο και χωρίς πάθος: Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά 1η φορά για την σχέση με την Παπουτσάκη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Kαλύτερα Αργά και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει, μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί.

Αφορμή για τις φήμες στάθηκε ένα ντουέτο που είχαν κάνει μαζί στο MadWalk. Έκτοτε, όλοι έλεγαν πως οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά. Ωστόσο, γρήγορα διέψευσαν και οι δύο αυτά τα δημοσιεύματα.

Καλεσμένος στην εκπομπή, ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε επί του θέματος: Γενικά με ενοχλούν τα κλισέ ότι κάνεις μια συνεργασία και ξαφνικά οι δύο άνθρωποι έχουν σχέση. Υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που στηρίζονται σε αυτό. Να γράψουν κάτι χωρίς να έχουν κάτι δεδομένο. Πολλές φορές γράφουν κάτι που έχουν μια βάση. Τώρα δεν ξέρω πώς το σκέφτονται.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: Δεν είναι ανόητο, αν όχι αντιεπαγγελματικό; Μου έχει τύχει να ακούσω πράγματα όχι που ισχύουν, αλλά που να τα έχει πει κάποιος και να διαρρεύσει η άποψή του.

Τέλος, κατέληξε: Αυτό με την Παπουτσάκη ήταν τελείως εκτός και ανυπόστατο. Με έφερε σε δύσκολη θέση όπως και την Κατερίνα γιατί έχουμε και παιδιά. Έχουμε δει να γράφονται για κάποιους ανθρώπους και μετά βγαίνουν φωτογραφίες. Αλλά για εμάς δεν υπήρχε καμία ένδειξη και ήταν λίγο περίεργο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: