Η παίκτρια “φόβος” της Κατερινας Γκαγκάκη στο «TV Queen: «Με τρομάζει πολύ, δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι ένας ρόλος»

June 6, 2024

Η παίκτρια “φόβος” της Κατερινας Γκαγκάκη στο «TV Queen: «Με τρομάζει πολύ, δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι ένας ρόλος»


Διαφ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης, 6 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τη συμμετοχή της ως καθηγήτρια στο «TV Queen», τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου και αναφέρθηκε επίσης στην Τριανταφυλλιά.

Τα όσα ανέφερε:

Για την Τριανταφυλλιά: «Με τρομάζει πολύ, όχι για το αν θα είναι παρουσιάστρια, γιατί υπάρχουν 1-2-3 κορίτσια που θα μπορούσαν άνετα να ενσωματωθούν σε κάποιες εκοπμπές, οι υπόλοιπες θέλουν πολύ χρόνο και άλλες δεν γίνεται. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ρόλος αυτός και τον παίζει τόσο καλά, ή αν πραγματικά το πιστεύει. Μπορεί να της πεις 15 κακά, αλλά να της πεις ότι ο κόσμος την παρατηρεί και να μείνει μόνο σε αυτό.

Υπάρχει ένα θέμα με την Τριανταφυλλιά που δεν είναι μόνο δικό της. Ξεκίνησε από εκείνη, αλλά είναι όλες μαζί κι εκείνη μόνη της. Ακόμα και στο live που μιλάμε, είναι τα κορίτσια μαζί κι εκείνη μόνη της. Αυτό με στεναχωρεί, θα ήθελα την ωριμότητα κι από τις άλλες. Από την άλλη, είναι φορές που δεν αντέχεται, σε ρουφάει!», πρόσθεσε.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Όλοι βγάζουν το «καπέλο» στην Κατερίνα Γκαγκάκη: «Έχω κατάθλιψη πολλά χρόνια και από πολύ μικρή»

Σε μία συνέντευξη γεμάτη από αυθεντικότητα και συναισθηματική φόρτιση, η Κατερίνα Γκαγκάκη έγινε κεντρικό πρόσωπο στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας Vita» στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, που φιλοξενήθηκε από τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Η συνέντευξη, τμήμα της οποίας προβλήθηκε αρχικά στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, ήταν ένα ειλικρινές ταξίδι στις προσωπικές προκλήσεις και την εσωτερική μάχη της με την κατάθλιψη από τα εφηβικά της χρόνια.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Τα όσα ανέφερε 

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι τόσο λάθος αυτή η έννοια που έχει ο κόσμος για την κατάθλιψη. Σου λέει, «τέτοια εξωστρέφεια, τέτοια ένταση, τέτοια χαρά, όλο χαμογελαστή είσαι… μα κατάθλιψη;». Κανένας όμως δεν φαντάζεται ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό το οποίο δείχνεις προς τα έξω. Για όνομα του Θεού».

«Ναι, πολλά χρόνια είχα κατάθλιψη και από πολύ μικρή. Και ευτυχώς είχα την τύχη, μάλλον, να έχω γονείς σε μια περίοδο πριν από αρκετά χρόνια – στην πραγματικότητα πριν από 30 χρόνια και παραπάνω – που τότε το αποδέχθηκαν όταν τους το είπε ένας άνθρωπος που με παρακολουθούσε».

«Δηλαδή, σκέψου πριν από 30 χρόνια να σου πουν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο παιδί σου να συνδυάζονται και με κατάθλιψη. Δεν τέθηκε καν ζήτημα. Βέβαια και πήρα φαρμακευτική αγωγή και ανά περιόδους παίρνω. Για μένα όμως είναι ξεκάθαρο αυτό» συμπλήρωσε επίσης η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: