Ματσούκα για Κόκκαλη: «Ήμουν έτοιμη και ανοιχτή, δεν χρειάστηκε να… ετσι κι αλλιώς είμαι υπεράνω χρημάτων»

June 7, 2024

Ματσούκα για Κόκκαλη: «Ήμουν έτοιμη και ανοιχτή, δεν χρειάστηκε να… ετσι κι αλλιώς είμαι υπεράνω χρημάτων»


Διαφ.

Για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη και την καθημερινότητα μαζί του μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα το πρωί της Τετάρτης 6/6 στην εκπομπή Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλαμε να δούμε τη σχέση μας και με έναν άλλο τρόπο. Έχει κάτι ρομαντικό ο τρόπος που το σκεφτήκαμε και την ίδια στιγμή και κάτι «αναρχικό». Ο γάμος είναι μια σύμβαση, αλλά όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται χωρίς να θέλουν να κάνουν οπωσδήποτε παιδιά, έχει κάτι το αναρχικό και είναι κάτι πιο ουσιαστικό» ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα για τον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν φέτος μετά από αρκετά χρόνια γάμου.

«Ζω την αγωνία του Πέτρου και ζω και την αγωνία του μέσου πολίτη… Η ανάγκη του Πέτρου είναι να δημιουργηθεί ένα κραταιό πράσινο κόμμα σε μια χώρα που το χρειάζεται..» είπε σε άλλο σημείο για τον πολιτικό αγώνα που δίνει η Δήμητρα Ματσούκα.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας που έχω ζήσει ήταν σίγουρα ο Πέτρος… Κάποια πράγματα στον έρωτα και στην αγάπη δε μπορείς να τα εξηγήσεις ακριβώς, κι αυτή είναι και η γοητεία τους. Δε χρειάστηκε να με διεκδικήσει. Ήμουν έτοιμη. Ήμουν ανοιχτή στα ωραία που μπορεί να συμβούν στη ζωή μας, ήξερα πλέον τι ήθελα… Περνάω καλά με τον Πέτρο. Έχουμε κοινές συνήθειες. Ο Πέτρος είναι καλύτερος από μένα στο μαγείρεμα… Δε νομίζω ότι ο Πέτρος με βλέπει σαν sex symbol» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι ένα ζευγάρι που απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ ειδικά μετά τον γάμο τους. Ο πολιτικός και επιχειρηματίας και η ηθοποιός παντρεύτηκαν πριν από λίγους μήνες στην Πλάκα και ο γάμος τους έκανε αίσθηση.

H Δήμητρα Ματσούκα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “ΟΚ!” και μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “γνώρισε τον έρωτα της ζωής της μετά τα 40 της” και ότι “πάντα ήταν υπεράνω χρημάτων.

Η ίδια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα αποκαλυπτικό one shoulder λευκό αρχαιοελληνικό φόρεμα με πτυχώσεις και μεγάλο άνοιγμα που τόνισε το άψογο κορμί της.

Γνωριστήκατε τυχαία, όπως έχεις πει, με τον Πέτρο σε μια οικολογική εκδήλωση στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση. Πότε ήταν;

Τον Νοέμβριο του 2016. Είχα πάει με μια φίλη μου και την 9χρονη κόρη της σε μια εκδήλωση της Οργάνωσης Γη, της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος ο Πέτρος. Είχαν εκπαιδευτικά προγράμματα περιβαλλοντικού χαρακτήρα εκεί για σχολεία, συλλογική κουζίνα όπου έτρωγαν, έδειχναν στα παιδιά καλλιέργειες, ντοματάκια, ραπανάκια… και σε έναν πάγκο της λαϊκής που είχαν στήσει με μικροπαραγωγούς τον είδα πρώτη εγώ.

Άρα ισχύει αυτό που λένε ότι η γυναίκα επιλέγει.

Εγώ την ακούω σοβαρά αυτή τη θεωρία, απλά ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως θα προσεγγίσω κάποιον, γιατί συνήθως με προσέγγιζαν. Με τον Πέτρο δεν συνέβη αυτό. Τον πλησίασα πρώτη εγώ, τα υπόλοιπα ήρθαν όμορφα και αβίαστα. Είχα μάθει να κάνουν την πρώτη κίνηση και όχι να την κάνω εγώ, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ να μου αρέσει κάποιος τόσο πολύ με την πρώτη ματιά. Δεν είχα ποτέ αισθανθεί ότι θα βρισκόταν ο άνθρωπος που θα είναι όπως ακριβώς επιθυμούσα.

Στη συνέντευξη η λαμπερή ηθοποιός επίσης σημείωσε πως δεν αποφεύγει να λέει την ηλικία της και πως δεν είναι 1.65 όπως γράφεται στο διαδίκτυο και τόνισε ότι είναι υπεράνω χρημάτων.

Οι μισές το λάτρεψαν, οι άλλες μισές σιχαίνονται να το βλέπουν: «Δίχασε» το παπούτσι της Δήμητρας Ματσούκα

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε το παρών στο θέατρο Vault και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε. Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα χαλαρή και chic, φορώντας ένα μίνι φλοράλ φόρεμα που συνδύασε με ένα λευκό τοπ και μία ανοιξιάτικη μπεζ καμπαρντίνα.

Φορούσε ένα μπεζ διχτυωτό καλσόν και τα φλατ παπούτσια που έχουν επιστρέψει στη μόδα που δεν είναι άλλα από τις μπαλαρίνες.

Η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπαλαρίνες που ολοκλήρωνε διακριτικά το look της.

“Χύμα” στην παραλία, με λεοπάρ μαγιό: Η Δήμητρα Ματσούκα χωρίς ρετούς στα 50 της βάζει σε όλες τα “γυαλιά”

Η Δήμητρα Ματσούκα, με την αδελφή της, Μαρία Ματσούκα και τον ανιψιό της, Ραφαήλ, τον οποίο μάλιστα έχει βαφτίσει, πήγαν στην παραλία, τις ημέρες του Πάσχα και εντυπωσίασε με το κορμί της.

Η Μαρία Ματσούκα από το 2017, τη χρονιά που συμμετείχε και στο ριάλιτι του Έψιλον «Survival Secrets», ξεκίνησε να σχεδιάζει μαγιό και δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο για να τα διαφημίσει, από την ίδια την αδερφή της, η οποία διαθέτει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Δήμητρα Ματσούκα εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο κορμί της

Η 50χρονη ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή με το μαγιό και το παρεό της, χωρίς ρετούς ή φίλτρα, δίπλα σε δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της αδερφής της στο Instagram.

Δήμητρα Ματσούκα κορμί


Πηγή

Διαβάστε επίσης: