Η σύζυγός μου διάλεξε για τον γιο μας το πιο γελoio όνομα που υπάρχει. Δε θέλω να τον φωνάζω έτσι, τι να κάνω;

June 7, 2024

Η σύζυγός μου διάλεξε για τον γιο μας το πιο γελoio όνομα που υπάρχει. Δε θέλω να τον φωνάζω έτσι, τι να κάνω;


Διαφ.

Ένας άνδρας μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γέλιο που του προκάλεσε η πρόταση του ονόματος για το νεογέννητο παιδί τους. Τώρα νιώθει τύψεις για την αντίδρασή του.

Ο 35χρονος άνδρας, εξήγησε πως η γυναίκα του, τον ξάφνιασε, παρουσιάζοντάς του τα ρούχα του γιου τους με το προτεινόμενο όνομα επάνω τους. Ο άνδρας της ιστορίας σημειώνει ότι η γυναίκα του ανέλαβε την επιλογή του ονόματος, καθώς πίστευε ότι βρήκε την «τέλεια» επιλογή.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει στο κοινωνικό δίκτυο Reddit: «Η 32χρονη γυναίκα μου, θα γεννήσει σε δύο εβδομάδες και είμαι κατενθουσιασμένος, επειδή είναι το πρώτο μου παιδί και εγώ ήθελα πάντα να γίνω πατέρας. Κάποια στιγμή εχθές, συζητούσαμε σχετικά με το παιδί και, γεμάτη ενθουσιασμό και μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο, μου είπε να μείνω εκεί που ήμουν, γιατί μου είχε μία έκπληξη. Έφυγε για λίγο και μετά επέστρεψε με ένα κουτί στολισμένο με κορδέλες. Στην αρχή, νόμισα ότι ήταν δώρο για εμένα. Μου το έδωσε, έχοντας το ίδιο, πλατύ χαμόγελο και ήταν φανερό ότι περίμενε με ενθουσιασμό την αντίδρασή μου. Τη ρώτησα τι είναι, αλλά εκείνη μου έλεγε ‘άνοιξέ το! Άνοιξέ το!». Το άνοιξα και, μετά βίας διάβασα τη στάμπα που έγραφε ‘Βαρθολομαίος’ με καλλιτεχνικά γράμματα’. Ο άνδρας ασυναίσθητα ξέσπασε σε ακατάσχετα γέλια. Θυμωμένη με την αντίδρασή του, η γυναίκα απαιτούσε να μάθει τον λόγο που γελάει.

Εκείνος απάντησε: «Όταν το συνειδητοποίησα, σοβάρεψα και σταμάτησα να γελάω. Άρπαξε το κουτί από τα χέρια μου και, το πέταξε στην ντουλάπα. Τη ρώτησα αν σοβαρολογεί και μου είπε ναι. Προφανώς, είχε αποφασίσει να δώσει στο παιδί μας το όνομα του αγαπημένου της παππού». «Της είπε ότι, πρέπει να το ξανασκεφτεί επειδή το Βαρθολομαίος είναι παλιομοδίτικο όνομα. Τότε, άρχισε να μου φωνάζει, κατηγορώντας με ότι κρίνω το παιδί μας πριν καλά – καλά να γεννηθεί. Θύμωσε πάρα πολύ και τώρα μένει στο σπίτι της μητέρας της. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το πήρε τόσο σοβαρά. Ο πατέρας της μου τηλεφώνησε για να μου φωνάζει και εκείνος. Με είπαν ανώριμο και οι δύο».

«Ασφαλώς και θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω στο παιδί μου αυτό το αλλόκοτο όνομα». Θέλοντας να πάρει μία δεύτερη γνώμη σχετικά με την αντίδρασή του, έγραψε το περιστατικό σε ανάρτησή του, ζητώντας από τους αναγνώστες της, να του που τη γνώμη τους».

Ένας ακόμη αναγνώστης είπε: «Η επιλογή του ονόματος γίνεται και από τους δύο γονείς. Είναι μία κοινή απόφαση και όχι κάτι που πρέπει ν’ αποφασίσει μόνο ο ένας. Είναι πολύ άδικο και το πιο πιθανό είναι ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσουν».

Ένας άλλος έγραψε: «Εμένα γιατί το Βαρθολομαίος μου ακούγεται μία χαρά όνομα. Είχαμε έναν στην τάξη μας Μπορεί να είμαι προκατειλημμένος, αλλά σε σχέση με τα ονόματα που διαλέγουν σήμερα οι γονείς, το Βαρθολομαίος δεν έχει τίποτα περίεργο». Και ένας τελευταίος, είπε: «Δεν είναι του προσωπικού μου στιλ, αλλά το Βαρθολομαίος έχει μία ιστορία, ένα νόημα και, για τη γυναίκα σου, είναι σημαντικό».

Το ανέβασε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα: Η φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα, έγκυος στα δίδυμα – Throwback 3 χρόνια μετά

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται ότι αναπολεί την περίοδο που ήταν έγκυος, αφού δημοσιεύει φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της, γύρισε τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της.

Η Χριστίνα Μπόμπα αναπολεί την περίοδο της εγκυμοσύνης

Ειδικότερα, η influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, μετά από εκείνη που ανάρτησε στις 23 Μαΐου, με την αδελφή της, Ελίνα, η οποία χάιδευε τρυφερά την τότε φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Μάλιστα, τη φωτογραφία είχε συνοδεύσει με τη λεζάντα «Ίδια ημέρα, πριν από τρία χρόνια».

Υπενθυμίζεται ότι η επιχειρηματίας και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από τους ίδιους και τις δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα.

Η νέα αδημοσίευτη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη

Βγήκαν στα μπαλκόνια και την θαύμαζαν: Η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε με το μπικίνι στη ταράτσα και άρχισε τις επιδείξεις

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το μπικίνι της και ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της, για να κάνει γιόγκα, χθες, Δευτέρα, το απόγευμα.

Ειδικότερα, η influencer έβαλε το φούξια μαγιό της και έκανε γιόγκα, δημοσιεύοντας και ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα «2 σε 1. Yoga και ηλιοθεραπεία σήμερα».

Απαραίτητη η γυμναστική στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα γυμνάζεται φορώντας το μπικίνι της

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει γιόγκα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: