25.000 likes σε 12 ώρες: “Σπάει” ρεκόρ στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, η φωτοαγκαλιά με την βαφτιστήρα της

June 7, 2024

25.000 likes σε 12 ώρες: “Σπάει” ρεκόρ στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου, η φωτοαγκαλιά με την βαφτιστήρα της


Διαφ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου χώρου της εταιρίας ckontova, ομώνυμο brand της αγαπημένης Eλληνίδας σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά.

Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να γιορτάσουν τα λαμπερά εγκαίνια και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η κουμπάρα της Χριστίνας Κοντοβά, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει βαφτίσει την κόρη της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Έιντα και οι τρεις τους διατηρούν άψογες σχέσεις και η μια στηρίζει την άλλη σε κάθε της βήμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στη βαφτιστήρα της και όπως βλέπουμε και μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η Έιντα την αγαπά πολύ.

Της έκαναν νόημα πίσω από τις κάμερες να το κρύψει: Η Χρηστίδου βγήκε στον αέρα και φαινόταν κάτι που δεν έπρεπε

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ένα μικρό ατύχημα με το ρούχο της, στον αέρα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, σήμερα, Κυριακή.

Το ατύχημα με το ρούχο της Σίσσυς Χρηστίδου

Ειδικότερα, στην έναρξη της εκπομπής, της είπαν από το ακουστικό ότι έχουν βγει προς τα έξω τα κορδόνια της μπλούζας της, με την παρουσιάστρια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντιμετώπισε με χιούμορ το ατύχημα με το ρούχο της

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Mega «Καλημέρα! Καλώς ήρθατε στην παρέα μας, ελπίζω να έχετε μια όμορφη μέρα. Μια ωραία Κυριακή να είναι έτσι χαλαρή και καλοκαιρινή. Τι θέλεις να κάνω; Βγαίνει από δω, τι βγαίνει; Το κορδόνι; Και μου κάνεις νόημα στην έναρξη; Λέω κάτι σημαντικό θα έχει βγει, κάτι άλλο. Απέναντι…Όχι όλα, καλά. Είμαστε ασφαλείς».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο συνεργάτης και κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος και επεσήμανε «ωραία εισαγωγή έκανες με τα κορδόνια! Ο Κωνσταντίνος ευδιάθετος για άλλη μια φορά».

Σίσσυ Χρηστίδου: “Πετσόκoψε” τον Γιώργο Λιάγκα όπως κανένας «Τον προκαλώ να βγει & να πει την αλήθεια…»

Συνεχίζεται για ακόμα μία μέρα on air η κόντρα της Σίσσυς Χρηστίδου και του Γιώργου Λιάγκα.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Χαμογέλα και Πάλι, και προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να βγει και να πει την… αλήθεια, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει πως δίνονται οδηγίες στις εκπομπές και τα πρότζεκτ να μιλούν με άσχημα λόγια για εκείνον.

“Εγώ έχω να κάνω μία πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα… Έχει εκεί πάρα πολύ κόσμο από την εκπομπή μας που έχει δουλέψει εδώ.

Όλοι ήταν στη δική μας εκπομπή. Τον προκαλώ λοιπόν, ανοιχτά και στον αέρα να τους ρωτήσει αν τους είχε δοθεί ποτέ τέτοιου είδους οδηγία όσο ήταν στην εκπομπή μας. Γιατί γίνονται αυτές οι υποθέσεις και λέει “εγώ ποτέ δε σας έχω πει τι να πείτε”; Γιατί ρίχνουν τέτοια υπονοούμενα για την ατζέντα και δεν ρωτάει τα παιδιά ανοιχτά;

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: