Έμαθε τα δυσάρεστα η Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, τέλος από την εκπομπή της, ραγδαίες εξελίξεις

June 8, 2024
Η Δανάη Μπάρκα έμαθε τα δυσάρεστα: Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις στην εκπομπή της.

Έμαθε τα δυσάρεστα η Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, τέλος από την εκπομπή της, ραγδαίες εξελίξεις


Διαφ.

Η Δανάη Μπάρκα πέταξε μία ατάκα, στην έναρξη της εκπομπής του Mega Πάμε Δανάη, επιβεβαιώνοντας πως η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα είναι στο πλευρό της την επόμενη σεζόν.

Η ατάκα της Δανάης Μπάρκα

Ειδικότερα, στην έναρξη της εκπομπής, η Δέσποινα Καμπούρη έχει σκύψει, για να πιάσει τη σκαλέτα της, την οποία της την έριξε ο Άρης Καβατζίκης και τότε η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και επεσήμανε διότι ο Άρης Καβατζίκης πετάει τις σκαλέτες της Δέσποινας Καμπούρη! Πώς να μείνει το κορίτσι του χρόνου έτσι όπως του φέρεται;.

Η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε την αποχώρηση της Δέσποινας Καμπούρη

Εξάλλου, η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι αποχωρεί από το “Πάμε Δανάη”, όταν τελειώσει η φετινή σεζόν.

Όπως επεσήμανε η δημοσιογράφος “ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, όπως και οι δύο προηγούμενες. Ήταν μια πολύ όμορφη συνθήκη και αυτό φαίνεται. Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αποχωρώ, γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με το κανάλι και με τη Δανάη. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή. Ξέρω μόνο ότι εγώ δεν θα είμαι στην εκπομπή και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι. Νιώθω απλά ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, είναι η τρίτη χρονιά και ένιωσα ότι δεν θα έχω κάτι παραπάνω να δώσω σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιζόταν. Υπήρξε μια πάρα πολύ όμορφη αντίδραση και συμπεριφορά από όλες τις πλευρές, γιατί το είχα λίγο άγχος. Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω όλη την καλή πρόθεση να μείνω στο Μega, μακάρι να βρεθεί μια συνθήκη που να της ταιριάξω και να μου ταιριάξει, γιατί θα το ήθελα πολύ να μείνω, γιατί νιώθω καλά εδώ, είμαι χαρούμενη εδώ”.

Δανάη Μπάρκα: Ο Θεός με φύλαξε και δεν γεννήθηκα πλούσια και αδύνατη, να με βάλουν σε βαν να με απαγάγουν…

Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε δυναμικά στο TikTok μέσω ενός άκρως χιουμοριστικού βίντεο.

width=1440

Μέσα από το προφίλ της, η παρουσιάστρια ανάρτησε ένα κλιπ, στο οποίο συγχρονίζει τα χείλη της με έναν ήχο που είχε γίνει trend πριν από λίγο καιρό, με τη φωνή μιας γυναίκας που λέει: Ο Θεός με φύλαξε και δεν γεννήθηκα πλούσια και αδύνατη. Να μπορεί να με σηκώσει ο καθένας, να με βάλει σε ένα βαν να με απαγάγει και μετά να ζητάει λύτρα από τους γονείς μου.

Στη λεζάντα του βίντεο που ανήρτησε την Πέμπτη 6 Ιουνίου, η Δανάη Μπάρκα έγραψε: Θεός φυλάξοι.

Παρακολουθήστε το χιουμοριστικό βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: