“Σφάχτηκαν” στη Μύκονο Τούνη – Αλεξανδράκη: Σηκώθηκε και έφυγε από τη Βίλα της μετά από αυτό που έγινε

June 8, 2024
Στη Μύκονο σημειώθηκε ένας φονικός καβγάς ανάμεσα σε Τούνη και Αλεξανδράκη. Η Αλεξανδράκη αποχώρησε από τη Βίλα της μετά το επεισόδιο.

Σφάχτηκαν στη Μύκονο Τούνη – Αλεξανδράκη: Σηκώθηκε και έφυγε από τη Βίλα της μετά από αυτό που έγινε


Διαφ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έγινε με την Ιωάννα Τούνη, στο πρόσφατο ταξίδι τους στη Μύκονο, μαζί με κάποιες άλλες influencers.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην πρωινή εκπομπή του Alpha, κάτι συνέβη και το μοντέλο έφυγε από τη βίλα που έμενε με την Ιωάννα Τούνη και τις υπόλοιπες influencers και έμεινε σε ξενοδοχείο.

Η παρεξήγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη

Όπως υπογράμμισε το μοντέλο και επιχειρηματίας πήγα για λίγο στη Μύκονο και μετά εγώ έφυγα. Δεν συνέβη τίποτα. Ό,τι κι αν συνέβη, θα το λύσω εγώ με την Ιωάννα. Όταν κάποιος δεν περνάει καλά, απλά φεύγει. Είναι όλα μια χαρά. Περάσαμε όλοι τέλεια. Πάντα προσπαθούσα να έχω μία φυσιολογική ζωή, μια καθημερινή ρουτίνα, με το σπίτι μου, τη δουλειά μου, την εκδρομή, την ταβέρνα μου. Μου αρέσει που είμαι μόνο εγώ με τον άντρα μου, τα σκυλάκια μας και με 5-6 φίλους κοντινούς. Δεν έχω μεγαλώσει όπως πιο νορμάλ κορίτσια. Είμαι πιο χύμα. Δεν θα κάτσω πια 15 ώρες σε έναν καθρέφτη να φτιαχτώ να βγω έξω. Βγαίνω άβαφη με χαμηλά. Δεν με νοιάζει. Γι’ αυτό πολλές φορές δεν κολλάω με άλλα κορίτσια.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλει να κάνει παιδιά

Σχετικά με τις φήμες εγκυμοσύνης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επεσήμανε νομίζαμε ότι είμαι έγκυος. Είχα 4 μήνες καθυστέρηση, είχα φουσκώσει χαμηλά, έκανα εμετούς. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο σώμα μου. Προφανώς κάτι ορμονικό. Πήραμε ένα τεστ… αρνητικό και μου είπε ο άντρας μου να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να κάνω παιδιά, αλλά αν τύχει είναι σαν να σου λέει ο Θεός “έτσι πρέπει”.

“Σε έχουν σε κάμερες, η αστυνομία είναι ήδη στο σπίτι σου”: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρήκε τον άντρα που την έκλεψε

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έπεσε θύμα κλοπής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, αφού άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Με τη βοήθεια της αστυνομίας, το μοντέλο κατάφερε να το βρει και σε έξαλλη κατάσταση ανάρτησε Instagram Stories, υπογραμμίζοντας ότι θα βρει τον άνθρωπο που της έκλεψε το αυτοκίνητο.

Έξαλλη

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε εσύ που μου έκλεψες το αμάξι μου και το πήγες Αθηναγόρα 10, να ξέρεις το βρήκα. Και μάθε ότι απ’ έξω είναι γεμάτο αστυνομία, το αμάξι θα πάει για αποτυπώματα. Και άκου και μια έκπληξη… σε έχουμε και σε κάμερες. Ήρθες εσύ να βρεις εμένα; Τώρα έρχομαι να βρω εγώ εσένα. Τώρα που έχω καθαρό μυαλό, κάθομαι και βλέπω στην εφαρμογή τις βόλτες που έκαναν. Έκαναν βόλτα σε όλη την Αθήνα, ανενόχλητοι. Πήγαν Πειραιά, ΣΕΦ, ανενόχλητοι με κλεμμένο αυτοκίνητο. Σας έχω από παντού! και συμπλήρωσε μάθε να αποκτάς κάτι με τον κόπο σου, όχι κλέβοντας τον κόπο του άλλου! Θα σε κυνηγήσω, όχι για μένα που τα κατάφερα, αλλά για άλλους που δεν μπορούν να τα καταφέρουν! Και ποιος ξέρει σε πόσους άλλους το έχεις κάνει! Φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: