“Πoιoς νομίζεις ότι είσαι”: «Κόλαφος» Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη, σπάει τη σιωπή της για τη γνωριμία τους

June 8, 2024

“Πoιoς νομίζεις ότι είσαι”: «Κόλαφος» Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη, σπάει τη σιωπή της για τη γνωριμία τους


Διαφ.

Η Σία Κοσιώνη θα βρεθεί στην εκπομπή «Μαμά-δες», αύριο, Κυριακή και σε απόσπασμα της συνέντευξης –που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day»- αναφέρεται στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και για την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώτη γνωριμία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ για τον Κώστα Μπακογιάννη «η πρώτη μας γνωριμία ήταν μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή, όταν κατέβαινε υποψήφιος δήμαρχος στο Καρπενήσι. Θυμάμαι ότι ήμουν άδικα ειρωνική και εριστική απέναντί του. Δεν ξέρω. Ήμουν και πιο νέα. “Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε;” Κάπως μου είχε κάτσει πολύ στραβά. Τον είχα αρπάξει λίγο με το καλημέρα! Τύπου: “Ποιος νομίζεις ότι είσαι τώρα εσύ που διεκδικείς και ψήφο;”. Επειδή ένιωσα ότι το είχα παρακάνει τον κάλεσα στο τηλέφωνο και του ξεκαθάρισα ότι δεν ήταν προσωπικό».

Η Σία Κοσιώνη έχει άριστη σχέση με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη

Όσον αφορά τη Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη επεσήμανε «την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώριζα επαγγελματικά νωρίτερα, είχαμε κατακτήσει τον ενικό πριν γίνει πεθερά μου. Η ίδια αντιμετώπισε με τρομερό ενθουσιασμό το ότι ο γιος της ήταν με εμένα, οπότε κυλάει πολύ όμορφα αυτή η σχέση από την πρώτη στιγμή».

Σαν Αρχαία Θέα: H Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε με χρυσά κεντήματα στο Ηρώδειο & όλα τα βλέμματα «καρφώθηκαν» πάνω της

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό embellished σύνολο σε ινδικό στιλ, σε βραδινή έξοδο με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Το ζευγάρι παρακολούθησε την όπερα “Tόσκα” του Τζάκομο Πουτσίνι από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Ηρώδειο.

Η “Τόσκα” άνοιξε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, σκηνοθεσία, σκηνικά και κοστούμια Ούγκο ντε Άνα και αναβίωση σκηνοθεσίας Κατερίνας Πετσατώδη. Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο.

Εκεί ήταν και η anchorwoman του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μαζί με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη.

Η δημοσιογράφος μάλιστα έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα embellished σύνολο σε μπορντό απόχρωση με έντονα χρυσαφί κεντήματα στο ντεκολτέ και στα μανίκια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: