19 ετών, όμορφος σαν μοντέλο, ίδιος η μαμά: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη ξεφάντωσε μαζί της για τα γενέθλιά του

June 8, 2024

19 ετών, όμορφος σαν μοντέλο, ίδιος η μαμά: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη ξεφάντωσε μαζί της για τα γενέθλιά του


Διαφ.

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης, ο μεγάλος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, είχε τα γενέθλιά του, πριν λίγες μέρες και η μητέρα του τού διοργάνωσε ένα πάρτυ.

Ειδικότερα, ο 19χρονος είναι πλέον ένας νεαρός άνδρας και μάλιστα, συχνά διασκεδάζει στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται η μητέρα του.

Το πάρτυ στον Μπάμπη Λαζαρίδη από τη μητέρα του

Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων και παραβρέθηκαν φίλοι και συγγενείς, για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή ημέρα για τον νεαρό.

Η τούρτα του Μπάμπη είχε σχήμα από ποδοσφαιρική φανέλα με το νούμερο 10 και το ψευδώνυμό του, το οποίο είναι «Laza».

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Μπάμπης Λαζαρίδης

Μπάμπης Λαζαρίδης γενέθλια

Μπάμπης Λαζαρίδης γενέθλια

Μπάμπης Λαζαρίδης γενέθλια

Αγγελική Ηλιάδη: Ο γιος της Μπάμπης Λαζαρίδης έγινε 19 ετών, μεγάλωσε και είναι ίδιος ο πατέρας του

Η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μια selfie με τον γιο της, στέλνοντας δημόσια τις ευχές της στον Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος γίνεται 19 ετών. Ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας έχει πλέον γίνει ένας νεαρός άνδρας και συχνά τον βλέπουμε να διασκεδάζει σε νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται η μητέρα του.

Πρόσφατα, η Αγγελική Ηλιάδη, σε συνέντευξή της στον Alpha Κύπρου, εξέφρασε την ενόχλησή της για τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς αφορούν την προσωπική της ζωή.

Στη νέα της ανάρτηση η γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει με τον γιο της, Μπάμπη Λαζαρίδη για τα γενέθλιά του: «Αγάπη μου…φως της ζωής μου χρόνια σου πολλά και όμορφα!!! Σε λατρεύω», έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: