Κούκλα νύφη, γαμπρός στα λευκά, λαμπερό νυφικό: Κυκλοφόρησε η 1η φώτο από τον γάμο του Πάριο με την Αλιμπέρτη

June 8, 2024

Κούκλα νύφη, γαμπρός στα λευκά, λαμπερό νυφικό: Κυκλοφόρησε η 1η φώτο από τον γάμο του Πάριο με την Αλιμπέρτη


Διαφ.

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, την εποχή των 80s και 90s, με τον γάμο τους να παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον.

Ο τραγουδιστής και η ηθοποιός και παρουσιάστρια γνωρίστηκαν το 1986 και επισημοποίησαν την σχέση τους την ίδια χρονιά, καθώς στις 24 Ιουνίου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο εξωκλήσι του Αγίου Φωκά, στην Πάρο.

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ελάχιστοι δημοσιογράφοι απαθανάτισαν το συγκινησιακό κλίμα που επικρατούσε μεταξύ του ζευγαριού.

Το σπάνιο στιγμιότυπο από τον γάμο των Σοφίας Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριου

Η δημοσιογράφος και συλλέκτρια σπάνιων ντοκουμέντων, Έλενα Μακρή – Λυμπέρη, έκανε ταξίδι στο χρόνο και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τους δύο πρωταγωνιστές ντυμένους στα λευκά την ημέρα του γάμου τους.

Η ηθοποιός φαίνεται με λευκά λουλούδια στα μαλλιά και off-shoulder νυφικό στην ίδια απόχρωση, ενώ την κρατάει στην αγκαλιά του ο τραγουδιστής, φορώντας εξίσου ένα κατάλευκο κοστούμι.

Το νησιωτικό στοιχείο των Κυκλάδων υπήρχε έντονο στον γάμο, αλλά και στη γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε.

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος την ημέρα του γάμου τους

Στήθος γεμάτο τριαντάφυλλα, κοντό μαλλί, νυφικό – τούρτα: Η μοναδική φώτο της Αλιμπέρτη νύφη, αγκαλιά με τον Πάριο

Μία ακυκλοφόρητη φωτογραφία από τον γάμο της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, δημοσίευσε ο μεγάλος τους γιος, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης.

Ειδικότερα, η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος παντρεύτηκαν το 1996 και πήραν διαζύγιο δυο χρόνια αργότερα, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1986, ενώ απέκτησαν το 1992 τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα (Good Job Nicky), ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ψάχνει την πηγή της ακυκλοφόρητης φωτογραφίας

Μια φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού ανάρτησε στα social media ο μεγάλος τους γιος, με τη Σοφία Αλιμπέρτη να την κάνει repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ρωτώντας «Πού τη βρήκες;;».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησαν πολλά σχόλια από τους ακόλουθούς της.

Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία από τον γάμο Αλιμπέρτη – Πάριου

Ακυκλοφόρητη φωτογραφία από γάμο Αλιμπέρτη - Πάριου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: