Καρκίνος Κέιτ Μίντελετον – Τελευταία εξέλιξη: Δυστυχώς, τραγικά νέα – «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»

June 8, 2024

Καρκίνος Κέιτ Μίντελετον – Τελευταία εξέλιξη: Δυστυχώς, τραγικά νέα – «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»


Διαφ.

Η Κέιτ Μίντλετον, που παλεύει με τον καρκίνο, είναι πολύ άρρωστη, όπως υπογράμμισε η βιογράφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Κόλιν Κάμπελ, σε συνέντευξή της στην ισπανική Marca.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να είναι ενεργή στα καθήκοντά της

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά “η Κέιτ είναι πολύ άρρωστη. Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό της, να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της”.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που αποκάλυψε στις 22 Μαρτίου, ότι δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, με τις πληροφορίες για την υγεία της βγαίνουν με το σταγονόμετρο και κανείς να μην γνωρίζει πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντά.

Πηγές των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επίσης διέρρευσαν στα βρετανικά μέσα ότι η Κέιτ Μίντλετον δε θα επιστρέψει ποτέ όπως πριν στα βασιλικά της καθήκοντα και πως ο ρόλος της θα αλλάξει μόλις της το επιτρέψουν οι γιατροί της.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πιο ενεργός από ποτέ, ενώ σε εκδήλωση για την απόβαση της Νορμανδίας, ερωτηθείς για το πώς είναι η σύζυγός του, απάντησε “είναι καλύτερα ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ” και πρόσθεσε “η γιαγιά της συζύγου μου έκανε το ίδιο με εσάς. Η Αικατερίνη το ανακάλυψε στο τέλος της ζωής της”, για τη Βάλερι Μίντλετον, που είχε αγωνιστεί κατά των κατοχικών δυνάμεων.

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για Κέιτ Μίντλετον: Είναι οριστικό για την πριγκίπισσα μετά τη διάγνωση καρκίνου

Μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση προέκυψε από το παλάτι του Κένσινγκτον για την Κέιτ Μίντλετον, που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Τα νεότερα που προέκυψαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

«Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός, ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία της και τα πάει πολύ καλύτερα», ανέφερε αρχικά ο εν λόγω φίλος του ζευγαριού, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, γεμάτη αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να εντοπίσει από νωρίς τον όγκο και να τον αντιμετωπίσει εγκαίρως.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2023, με την Κέιτ να επιθυμεί να επανέλθει σύντομα στα δημόσια της καθήκοντα και να βρίσκεται ίσως πιο σύντομα σε αυτό το σημείο, σε σύγκριση με όσα μπορεί να πιστεύουμε. «Το κλειδί τώρα είναι να αποφύγει οποιαδήποτε στρεσογόνο κατάσταση και να γίνει απλά η δουλειά«, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η σύζυγός του “είναι καλά” κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στα μέσα Μαΐου. Αργότερα τον ίδιο μήνα, το People ανέφερε ότι η πριγκίπισσα είχε εντοπιστεί έξω με την οικογένειά της. Αυτό συνέπεσε με ένα άρθρο στο Vanity Fair: “Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα”, δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. “Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν συσπειρωθεί γύρω της – ο William, οι γονείς της και η αδελφή και ο αδελφός της”.

Παρόλ’ αυτά, το Παλάτι δεν έχει ορίσει σταθερή ημερομηνία για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι δεν θα παραστεί στην πρόβα για τοTrooping the Colour στις 8 Ιουνίου. Δεν έχουν ακόμη σχολιάσει αν θα παραστεί στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, αλλά λέγεται ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο μόνο όταν η ιατρική της ομάδα δώσει το πράσινο φως.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για το πότε θα γίνει αυτό, με ορισμένες βρετανικά έντυπα να αναφέρουν ότι θα γίνει το φθινόπωρο. Μπορεί επίσης να μην είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν θα βρίσκεται στο προσκήνιο: λόγω των επερχόμενων εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Κάρολος ακύρωσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για να μην αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την πολιτική διαδικασία.

Έτσι, προς το παρόν, φαίνεται ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε σε αναμονή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: