Συγκινήθηκε ολόκληρη η χώρα: Χαρές για την Άτζελα Δημητρίου, στις κούνιες με την εγγονή της, κυκλοφόρησαν φώτο

June 8, 2024

Συγκινήθηκε ολόκληρη η χώρα: Χαρές για την Άτζελα Δημητρίου, στις κούνιες με την εγγονή της, κυκλοφόρησαν φώτο


Διαφ.

Η Άντζελα Δημητρίου πήγε με την εγγονή της στις κούνιες, χθες, Παρασκευή, το απόγευμα και έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Άντζελα Δημητρίου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην εγγονή της

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου παίζει με την εγγονή της στις κούνιες και το συνόδευσε με τη λεζάντα “Το αίμα νερό δεν γίνεται, κι αν γίνεται δεν πίνεται”.

Από την πλευρά της, η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, με την οποία δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις πριν λίγο καιρό, σχολίασε “Η μανούλα μου με τη με την κόρη μου” και πρόσθεσε emoji με κόκκινη καρδιά.

Όπως είχε υπογραμμίσει πρόσφατα η Άντζελα Δημητρίου “πέρασα πάρα πολύ άσχημα, γιατί έχασα τη μητέρα μου. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Προσπαθώ να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Ακόμα όλα είναι πολύ νωπά και δε μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και να ξαναέρθω κοντά σας, γιατί μου έχετε λείψει και μου έχει λείψει και η δουλειά μου πολύ. Θέλω να γυρίσω στη δουλειά μου. Αυτά που με κάνουν να γελάω είναι η αγάπη του κόσμου, η αγκαλιά που μου κάνει η εγγονή μου που έγινε 8 μηνών και η αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους. Έχει πει ήδη γιαγιά, έχει δυο ονόματα, “Μιχαέλα-Αγγελική”. Σαν καλή γιαγιά θα της μάθω άλλα πράγματα, ήδη μαθαίνουμε νανουρίσματα. Είναι πολύ σημαντικό της ημέρες που βιώνω εγώ και είμαι μόνη μου να έχω αυτό το πλάσμα δίπλα μου. Η εγγονή μου κι εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου”.

Η ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου

Ευχάριστα νέα για την Άντζελα Δημητρίου: Μετά τη συμφιλίωση με την κόρη της ήρθε η ώρα που περίμενε για πολύ καιρό

Χαρούμενα νέα για την οικογένεια της Άντζελας Δημητρίου!

Οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, καθώς και με τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, έχουν βελτιωθεί σημαντικά και επανέρχεται η αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή.

Με την κόρη της μιλάει καθημερινά και από κοντά:

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Πρωινό Σουσού: «Πλέον η Άντζελα έχει μια εξωστρέφεια και στα social media. Με την κόρη της μιλάει καθημερινά και από κοντά. Έχει κάνει ένα restart η Άντζελα και επειδή πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της , να της ευχηθούμε περαστικά».

Και υπογράμμισαν: «Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι πλέον, μιλάει και με τον γαμπρό της, τον Φώτη Λώση. Αυτό το μωράκι έχει λιώσει τον πάγο. Δεν μιλάμε για επαγγελματική συνεργασία, μιλάμε για αποκατάσταση οικογενειακών σχέσεων»!

Το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το χέρι της εγγονής της και έγραψε: «Η δύναμη της ζωής μου».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: