«Παίζουμε δυνατά κύριε μου;»: Ξέσπασε η Πάολα επί σκηνής, βάζουν λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

June 9, 2024

«Παίζουμε δυνατά κύριε μου;»: Ξέσπασε η Πάολα επί σκηνής, βάζουν λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται


Διαφ.

Η είδηση ότι το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Πάολα στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να κλείσει ξαφνικά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το πρωί της Πέμπτης (6/6).

Καταγγελίες για ηχορύπανση

Οι αναφορές που ακολούθησαν αποκάλυψαν ότι υπήρχαν επανειλημμένες καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για ηχορύπανση, με την Αστυνομία να παρεμβαίνει συχνά με συστάσεις και συλλήψεις.

Η Εισαγγελία ανέλαβε το ζήτημα και ο Δήμος Θεσσαλονίκης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Το νυχτερινό κέντρο Catalaya θα κλείσει την Τρίτη (11/6), με την Πάολα και τον Ηλία Καμπακάκη να πραγματοποιούν τις τελευταίες τους εμφανίσεις την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου.

Αντίδραση της Πάολας

Η Πάολα, το βράδυ της Παρασκευής, από την πίστα του μαγαζιού δεν παρέλειψε να μιλήσει για το δυσάρεστο γεγονός, αναφερόμενη στο πρόβλημα της ηχορύπανσης με τους θαμώνες.

«Παίζουμε δυνατά; Είναι δυνατά;», ρώτησε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια λίγο αφότου ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου. Όταν ένας θαμώνας της απάντησε: «Όχι, δεν είναι δυνατά», η Πάολα του απάντησε στα… γαλλικά: «Όχι γ@@ω την π…α μου. Παίζουμε δυνατά, κύριε μου ; Πιο δυνατά θέλεις ε; Μήπως εμείς τι θέλουμε; Το ανάποδο; Δεν πειράζει όμως…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τι είπε Παρακάτω

Η Πάολα είπε για Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του ότι δεν τόλμησε κανένας: «Ξέρω καλύτερα από όλους τι συμβαίνει»

Η Πάολα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024, τα… χασμουρητά, καθώς και για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδερφής του, Βάσως.

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του.

Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι’ αυτό. Το χέρι που όχι απλά σε ταϊζει, αλλά σε παραταϊζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ», δήλωσε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: