“Φτυστός” ο μπαμπάς του, τον πέρασε σε ύψος: Χαρές για τον Κώστα Μπακογιάννη, ποζάρει με τον 17χρονο γιο του

June 10, 2024

“Φτυστός” ο μπαμπάς του, τον πέρασε σε ύψος: Χαρές για τον Κώστα Μπακογιάννη, ποζάρει με τον 17χρονο γιο του


Διαφ.

Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου, ο Κώστας Μπακογιάννης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο για τις Ευρωεκλογές του 2024. Αυτή η συγκεκριμένη ημέρα, όμως, ήταν ιδιαίτερη για εκείνον, καθώς ο γιος του, Παύλος, ψήφισε για πρώτη φορά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης φτάνοντας στο εκλογικό τμήμα, συνοδευόμενος από τον 17χρονο γιο του, μοιράστηκε ακόμα και μια φωτογραφία τους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«17 και πρώτη φορά ψηφοφόρος. Συνειδητά και υπεύθυνα. Ένας ακόμα λόγος να είμαι ο πιο υπερήφανος μπαμπάς στον κόσμο. Παιδιά ψηφίστε! Μην αφήνετε τις ζωές σας στα χέρια των άλλων», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Κώστας Μπακογιάννης: Φεύγει από την Ελλάδα, η αιτία της μετακόμισής του στην Αμερική

Τις βαλίτσες του για να μετακομίσει προσωρινά στις ΗΠΑ φαίνεται πως ετοιμάζει ο Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Harvard, και συγκεκριμένα στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, ο μέχρι πρότινος Δήμαρχος Αθηναίων αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση του δημοφιλούς πανεπιστημίου να γίνει πανεπιστημιακός εταίρος και να διδάξει ως καθηγητής το εαρινό εξάμηνο, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους φοιτητές του Ινστιτούτου Πολιτικής της Σχολής.

Οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν στα “Παραπολιτικά” ότι πρόκειται για μια τιμητική πρόσκληση, που σπάνια απευθύνεται σε µη Αµερικανούς πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις το προηγούμενο εξάμηνο είχαν περάσει από το αμφιθέατρο του Χάρβαρντ, μεταξύ άλλων, ο Jeffrey Rosen, πρ’ωην υπουργός Δικαιοσύνης, ο γερουσιαστής Roy Blunt, αλλά και η Susan Rice, σύµβουλος Εθνικής Ασφαλείας επί προεδρίας Μπαράκ Οµπάµα. Σε αυτό το μωσαϊκό εμπειριών έρχεται να προσθέσει τις δικές του γνώσεις και ο Κώστας Μπακογιάννης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: