Αργοπεθαίνει για μερικά κλικ: Ο YouTuber που πήγε από 70 στα 160 κιλά τρώγοντας στη κάμερα τεράστιες ποσότητες junk food

June 10, 2024

Αργοπεθαίνει για μερικά κλικ: Ο YouTuber που πήγε από 70 στα 160 κιλά τρώγοντας στη κάμερα τεράστιες ποσότητες junk food


Διαφ.

Ένας YouΤuber, ο Nikocado Avocado, καταναλώνει τεράστιες ποσότητες junk food, προκειμένου να συγκεντρώσει όσα περισσότερα likes γίνεται και από 70 κιλά, έχει φτάσει στα 160.

Ειδικότερα, ένα 24χρονο αγόρι από την Ουκρανία, που υιοθετήθηκε από Αμερικάνους, ζύγιζε περίπου στα 70 κιλά, όταν ξεκινάει το 2016 να αναρτά στο YouTube βίντεο, καταγράφοντας τον εαυτό του να τρώει μεγάλες ποσότητες fast food.

Σήμερα, θεωρείται ο «βασιλιάς του Mukbang» ή αλλιώς του σόου φαγητού, στο οποίο ο οικοδεσπότης μιας διαδικτυακής εκπομπής τρώει και παράλληλα αλληλεπιδρά με το κοινό.

Οκτώ χρόνια αργότερα, ο Νίκολας Πέρι, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ζυγίζει πάνω από 160 κιλά και η υπόθεσή του έχει προβληματίσει αρκετά όσον αφορά τον αντίκτυπο των media στην ψυχική υγεία.

Εκτός από την υπερκατανάλωση φαγητού, ο παχύσαρκος Nikocado, καταγράφει τον εαυτό του να έχει δραματικά ξεσπάσματα σε έκρυθμη κατάσταση, να φωνάζει και να κλαίει, ενώ δεν κρύβει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, λόγω του τρόπου ζωής που έχει υιοθετήσει, αλλά οι φαν του δεν λιγοστεύουν.

Παχύσαρκος YouTuber

Ο YouΤuber έχει πολλά εκατομμύρια πιστών ακολούθων

Περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει εγγραφή στο κανάλι του Avocado, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργηθεί αρκετά προφίλ στο Instagram από φαν του, που μετρούν δεκάδες χιλιάδες ακολούθους.

Όσον αφορά το TikTok, έχει έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό με 3,2 εκατομμύρια ακολούθους.

@realnikocadoavocado

???????????????????????????????????????????????? #nikocado #nikocadoavocado #takis #spicy #spicyfood

♬ original sound – Nikocado Avocado

Στο κανάλι του, φιλοξενεί ακόμη την Candy, που φέρει το παρατσούκλι Hungry Fat Ch..k, η οποία είχε ξεκινήσει το mukbanging από πολύ πιο νωρίς, χωρίς όμως να έχει την κατακόρυφη επιτυχία του Avocado.

Η εικόνα με τους δυο τους να τρώνε ακατάπαυστα, γίνεται συχνά viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολλά τα σχόλια που εκφράζουν ανησυχία για την κατάληξή τους.

Χιλιάδες ευρώ για ένα βίντεο: Τα εξωφρενικά λεφτά που βγάζουν οι Έλληνες youtubers είναι ντροπή για κάθε εργαζόμενο

Ο Χάρης Σταμάτης έχει τελειώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Βόλου, όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η μελισσοκομία. Μέσω της «Ορεινής μέλισσας», όπως λέγεται το κανάλι του στο YouTube και το TikTok, μοιράζεται καθημερινά τις γνώσεις του για τις «μελισσούλες του», όπως χαρακτηριστικά τις αποκαλεί.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε ένα διαφορετικό βίντεο αποκαλύπτοντας πόσα χρήματα έχει «βγάλει» από το το πιο viral βίντεο στο κανάλι του στο YouTube.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: