Παντού μπαλόνια, αρκουδάκια και σαλόνι 5στερου: Η πρώτη ανάρτηση της Δαρσινού μέσα από το μαιευτήριο με τον Κώστα Σλούκα

June 10, 2024

Παντού μπαλόνια, αρκουδάκια και σαλόνι 5στερου: Η πρώτη ανάρτηση της Δαρσινού μέσα από το μαιευτήριο με τον Κώστα Σλούκα


Διαφ.

Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού καλωσόρισαν το δεύτερο τους παιδί. Το Σάββατο 8 Ιουνίου, η σύζυγος του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, χαρίζοντας έτσι στην δύο ετών κόρη τους ένα αδελφάκι.

Λίγο μετά τη γέννα, η Μαρία Δαρσινού μοιράστηκε μια ανάρτηση από το δωμάτιο της στο μαιευτήριο, παρουσιάζοντας τα πρώτα δώρα που είχε λάβει για τον νεογέννητο γιο της.

«Ευχαριστώ τόσο πολύ για τις όμορφες ευχές. Ο Σλούκας junior είναι επιτέλους εδώ», έγραψε στην ανάρτηση η σύζυγος του Κώστα Σλούκα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Μπαμπάς για 2η φορά ο Κώστας Σλούκας: Γέννησε η Barbie σύζυγός του Μαρία Δαρσινού – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ο Κώστας Σλούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Κώστας Σλούκας έγινε πατέρας ακόμη μία φορά

Ειδικότερα, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κέρδισε το έβδομο αστέρι στο φετινό Final Four, από χθες, Σάββατο, το βράδυ, κρατάει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του.

Ολοκληρώθηκε η ευτυχία του Κώστα Σλούκα

Η Μαρία Δαρσινού, με την οποία ο μπασκετμπολίστας έχει αποκτήσει μια κόρη, τη 2χρονη Βαλέρια, γέννησε ένα αγοράκι, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του το 2021, ενώ ο θρησκευτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2023.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: