Μαρία Καβογιάννη: «Ντύθηκε»24 χρόνια μετα Κορίνα από τα «Εγκλήματα» και μας θύμισε τον πιο αγαπημένο ρόλο των Ελλήνων

June 10, 2024

Μαρία Καβογιάννη: «Ντύθηκε»24 χρόνια μετα Κορίνα από τα «Εγκλήματα» και μας θύμισε τον πιο αγαπημένο ρόλο των Ελλήνων


Διαφ.

Η Μαρία Καβογιάννη αναβίωσε ξανά την «Κορίνα» από τη σειρά «Εγκλήματα» στον ANT1, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη.

Ειδικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε σε γυρίσματα για τις ανάγκες της καμπάνιας συνδρομητικής πλατφόρμας και οι συνεργάτες της είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη.

Η Μαρία Καβογιάννη έγινε ξανά “Κορίνα”

Φορώντας τα αξεσουάρ και την περούκα της ως Κορίνα, η ηθοποιός υπογράμμισε «θα τρελαθώ… Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται».

Η Μαρία Καβογιάννη ως "Κορίνα"

Η μεταμφίεση της Μαρίας Καβογιάννη, 24 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»

Σιλουέτα μοντέλου & ξανθιές μπούκλες: Σπάνια φωτογραφία της Μαρία Καβογιάννη όταν εργαζόταν ως δασκάλα σε δημοτικό

Η Μαρία Καβογιάννη, πριν γίνει πετυχημένη ηθοποιός, σπούδασε οικονομικά, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παιδαγωγικά στο Μαράσλειο Διδασκαλείο.

Μάλιστα, εργάστηκε, πολλά χρόνια, ως εκπαιδευτικός, φοιτώντας παράλληλα και στη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις Καίτη Κωνσταντίνου και Υρώ Μανέ.

Σε μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο instagram, μέσω του λογαριασμού Elena’ s Diary και κάνει ταξίδι στον χρόνο, η Μαρία Καβογιάννη ποζάρει με τους μαθητές της και είναι αγνώριστη.

Το πρώτο επάγγελμα της Μαρίας Καβογιάννη

Η Μαρία Καβογιάννη αγαπούσε το επάγγελμα της δασκάλας

Η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, αναφέρει: “Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός αλλά δεν ξέρω και γω πως παρασύρθηκα και έγινα. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕ και σπούδασα οικονομικά και μετά έγινα δασκάλα” έχει αφηγηθεί η αγαπημένη ηθοποιός. “Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το επάγγελμα και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα και ιδίως για την τέχνη. Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα παιδιά του δημοτικού όπου και δούλεψα για επτά χρόνια. Και βέβαια ήμουν πάρα πολύ φιλότιμη δασκάλα γιατί ήθελα να κάνω στα παιδιά ότι μπορούσα περισσότερο ανεξαρτήτως από την μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη κυρίως. Αναγκαστικά δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα όπως γεωγραφία, ανθρωπολογία, ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Με την μαθήτρια της φωτογραφίας διατηρώ επαφές, έχει γίνει έκτακτο παιδί και καταπληκτική φωτογράφος”.

Η φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη από το παρελθόν


Πηγή

Διαβάστε επίσης: