Η Δήμητρα Ματσούκα όρμησε ασυγκράτητη επάνω στον Πέτρο Κόκκαλη: “Σταματήστε δεν μπορώ, θέλω να τον φιλήσω”

June 10, 2024

Η Δήμητρα Ματσούκα όρμησε ασυγκράτητη επάνω στον Πέτρο Κόκκαλη: “Σταματήστε δεν μπορώ, θέλω να τον φιλήσω”


Διαφ.

Η Δήμητρα Ματσούκα, σε ρόλο δημοσιογράφου, λίγο πριν τις Ευρωεκλογές, προώθησε το κόμμα του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη.

Σε ρόλο δημοσιογράφου η Δήμητρα Ματσούκα

Σε ένα σποτάκι, η ηθοποιός ρωτάει, με τον δικό της ναζιάρικο τρόπο, τον Πέτρο Κόκκαλη, αν ο Ολυμπιακός είναι ακόμα η μεγάλη του αγάπη και εκείνος της απαντά “όχι μεγαλύτερη από εσένα” και τότε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Ψυχοκόρες” λέει “σταματήστε δεν μπορώ, θέλω να τον φιλήσω” και σηκώνεται και φιλάει τον σύζυγό της.

Δήμητρα Ματσούκα σε ρόλο δημοσιογράφου

Η Δήμητρα Ματσούκα σε ρόλο δημοσιογράφου

Η στήριξη της Δήμητρας Ματσούκα στον Πέτρο Κόκκαλη για τις Ευρωεκλογές

Σε άλλο σποτάκι, τον ρωτά αν πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει κάτι, με εκείνον να απαντά πως πιστεύει στη δημοκρατία και την ενασχόληση με τα κοινά κι αν μπορεί να αλλάξει κάτι θα γίνει μόνο μέσω της δημοκρατίας.

Σε ένα τρίτο σποτάκι που αναρτήθηκε στο Instagram, τον ρωτάει για το ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη νίκη του στην ευρωπαϊκή του θητεία, με τον Πέτρο Κόκκαλη να επισημαίνει “οτι δεν με χώρισες” αφήνοντας άναυδη τη σύζυγό του.

“Χύμα” στην παραλία, με λεοπάρ μαγιό: Η Δήμητρα Ματσούκα χωρίς ρετούς στα 50 της βάζει σε όλες τα “γυαλιά”

Η Δήμητρα Ματσούκα, με την αδελφή της, Μαρία Ματσούκα και τον ανιψιό της, Ραφαήλ, τον οποίο μάλιστα έχει βαφτίσει, πήγαν στην παραλία, τις ημέρες του Πάσχα και εντυπωσίασε με το κορμί της.

Η Μαρία Ματσούκα από το 2017, τη χρονιά που συμμετείχε και στο ριάλιτι του Έψιλον «Survival Secrets», ξεκίνησε να σχεδιάζει μαγιό και δεν υπάρχει καλύτερο μοντέλο για να τα διαφημίσει, από την ίδια την αδερφή της, η οποία διαθέτει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Δήμητρα Ματσούκα εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο κορμί της

Η 50χρονη ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή με το μαγιό και το παρεό της, χωρίς ρετούς ή φίλτρα, δίπλα σε δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και η φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της αδερφής της στο Instagram.

Το καλλίγραμμο κορμί της Δήμητρας Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα κορμί


Πηγή

Διαβάστε επίσης: