Ο Γιώργος Αυτιάς, “τράβηξε” τα… αυτιά του Δημήτρη Πανόπουλου και είχαμε σύρραξη: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες»

June 10, 2024

Ο Γιώργος Αυτιάς, “τράβηξε” τα… αυτιά του Δημήτρη Πανόπουλου και είχαμε σύρραξη: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες»


Διαφ.

Ο Γιώργος Αυτιάς και ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, σήμερα, Δευτέρα, μία μέρα μετά τις Ευρωεκλογές και οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους.

Ενώ η παρουσιάστρια προσπαθούσε να συντονίσει την κουβέντα, οι καλεσμένοι της εκπομπής ξεκίνησαν ένα τετ α τετ αιχμών και αντιπαραθέσεων.

Γιώργος Αυτιάς και Δημήτρης Πανόπουλος διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Όπως υπογράμμισε ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Πανόπουλο «επειδή μου θυμίζεις λίγο τον Κασσελάκη με το χαμόγελο, η οικονομία δεν έχει χαμόγελα. Η οικονομία είναι σοβαρό θέμα για να γελάμε» και πρόσθεσε «σε πληροφορώ ότι υπάρχει στούντιο στις Βρυξέλλες παλικαράκι μου που μπορείς να μπαίνεις και να μιλάς. Δεν το ξέρετε και είστε αδιάβαστοι… Χαμογέλα εσύ…».

Ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος παρέμβαινε στα λεγόμενα του ευρωβουλευτή σχετικά με το αν θα ανοίξει λογαριασμό στο Tik Tok, εκείνος επεσήμανε «η προπέτεια στην αρχαιότητα τιμωρούταν. Εγώ σε περίμενα πιο… Εγώ δεν ήρθα εδώ να με ανακρίνεις, γιατί είσαι πολιτικός κι εσύ. Δεν θα μου επιβάλεις εσύ τον τρόπο συμπεριφοράς με την κοινωνία, τη στιγμή που η δικιά μου προσπάθεια απέδωσε, 300 χιλιάδες κόσμος. Αντί να μου πεις «πώς πήρες 300 χιλιάδες σταυρούς».

Γιώργος Αυτιάς και Δημήτρης Πανόπουλος

Ο εκνευρισμός του Γιώργου Αυτιά με τον Δημήτρη Πανόπουλο

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πανόπουλος σημείωσε «αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται ένας άνθρωπος μόνο για την προσωπική του επιτυχία», για να λάβει την απάντηση «σοβαρολογείς; Και 34 χρόνια τι έκανα; Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες…».

«Όπα, τι;», ρώτησε ο πρώην συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού και η απάντηση ήταν «έκανες συνδέσεις, σου δίναμε οδηγίες στον ΣΚΑΪ να τραβήξεις μπροστά στην κοινωνία. Αυτό έκανες. Κακό ήταν αυτό; Το ίδιο κάναμε».

«Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Κάτι παιδάκια που λένε έχω 5 χιλιάδες φίλους και δεν ξέρουν ποιος είναι ο φίλος και η φίλη», κατέληξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Στα «μαύρα» όλοι οι Έλληνες: Το ανακοίνωσε ο Γιώργος Αυτιάς – Πήρε τη μεγάλη απόφαση και όλοι «πάγωσαν»

Τίτλους τέλους στη δημοσιογραφία έριξε ο Γιώργος Αυτιάς, του οποίου το όνομα πλέον θα φιγουράρει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση έγινε στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών όπου ο δημοσιογράφος ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς για την υποψηφιότητά του

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία… Δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός βρε παιδιά. Πρέπει να πάμε κάπου εκεί, τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά, μετά από σχόλιο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης, Μάγδας Τσέγκου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: