Νίκος Αναδιώτης: Ο νέος Ευρωβουλευτής με τη μεγάλη πίστη στο Θεό & την οικογένεια – Τα παιδιά του και η υπέροχη γυναίκα πλάι του

June 11, 2024

Νίκος Αναδιώτης: Ο νέος Ευρωβουλευτής με τη μεγάλη πίστη στο Θεό & την οικογένεια – Τα παιδιά του και η υπέροχη γυναίκα πλάι του


Διαφ.

Στην Ευρωβουλή μπαίνει ο Νίκος Αναδιώτης ο οποίος μετά την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου εξελέγη ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη».

«Θα υπηρετήσω ό,τι μου ζητηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω τα παιδιά μου να χαίρονται για μένα, να βλέπουν έναν δημοκράτη άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα του» ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτη μετά την εκλογή του στις Ευρωκλογές 2024.

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σταματοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Άγιο Διόνυσο στο Κολωνάκι, ενώ ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στην παραλιακή.

Ο ηθοποιός επέλεξε κοστούμι σε γκρι χρώμα με μαύρο παπιγιόν, ενώ η σύζυγός του η οποία είναι hair stylist προτίμησε νυφική σε κομψή γραμμή και εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο επάνω μέρος.

Το 2013 η Βασιλική Σταματοπούλου φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι υποδέχεται το δεύτερο παιδί του, επίσης αγόρι.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Νίκος Αναδιώτης παρουσίαζε στον ANT1 την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10». Εκείνη την περίοδο η προσωπική του ζωή σχολιάστηκε μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να περνά κρίση στον γάμο του με την Βασιλική Σταματοπούλου.

Ο Νίκος Αναδιώτης μιλώντας στην Real Life είχε διαψεύσει: «Ο γάμος μου δεν περνάει κρίση και μου κάνει εντύπωση που το ακούω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι αυξημένες και λόγω της εκπομπής, με αποτέλεσμα η σύζυγός μου. λόγω των δυο μας παιδιών να μην μπορεί να με ακολουθήσει σε όλα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» στο Mega ο Νίκος Αναδιώτης είχε μιλήσει για την στιγμή που βίωσε το δικό του «θαύμα» που τον έκανε να στραφεί στο Θεό, τονίζοντας την βαθιά του πίστη.

«Έχω καταστρέψει τρία αυτοκίνητα σε ατύχημα. Δεν ήταν αυτό το κουδουνάκι που με ξύπνησε, παρόλο που από θαύμα έζησα. Νομίζω ότι ο εσωτερικός μας κόσμος μας κάνει να ψάξουμε κάπου να αναπαυθούμε», είπε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν.

«Δε θέλω να πιέσω τα παιδιά μου στο θέμα της θρησκείας. Θέλω με το παράδειγμά μου να το γνωρίσουν αυτό, ώστε να κάνουν την πορεία τους και να ξέρουν ποιο είναι το λιμάνι. Μόνο την εμπειρία στην πίστη μπορώ να αφήσω στα παιδιά μου. Δε θα πιάσω τους γιους μου να τους μιλήσω από μόνος μου, μόνο αν με ρωτήσουν», είχε προσθέσει ο Νίκος Αναδιώτης.

Νίκος Αναδιώτης: «Σε σοβαρά ζητήματα με τη σύζυγο μου συμβουλευόμαστε τον πνευματικό μας, δεν είναι πάντα εύκολο»

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν”, ο Νίκος Αναδιώτης αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής, επικεντρώνοντας στη σχέση με τη σύζυγό του και την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων. Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θεοδώρου έθεσε τις ερωτήσεις που έφεραν στο φως και μια άλλη πλευρά ενός ανθρώπου που συνήθως βλέπουμε να λάμπει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Νίκος Αναδιώτης: Ακολουθεί Μέρος της Συνέντευξης

Στην κοινή σας διαδρομή με τη σύζυγό σας Βασιλική Σταματοπούλου, αντιμετωπίσατε ποτέ κάποια κρίση και αν ναι, πώς την ξεπεράσατε;

Οποιεσδήποτε διάφορες με τη σύζυγό μου προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε έχοντας υπομονή και φυσικά με αλληλοκατανόηση. Δεν σημαίνει ότι είναι πάντα εύκολο, αλλά αν υπάρχει καλή διάθεση… Και εννοείται ότι σε πιο σοβαρά ζητήματα κουβεντιάζουμε και συμβουλευόμαστε τον πνευματικό μας!

Θα θέλατε στο μέλλον να μεγαλώσετε και άλλο την οικογένειά σας;

Όσα μας χαρίσει ο Θεός!

Νίκος Αναδιώτης

Ξεσπά ο Νίκος Αναδιώτης: «Θα αγωνιστώ να ανατραπεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών! Ασέβεια!»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας απάντησε και για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια είναι πιστεύετε ένα βήμα προόδου για την κοινωνία ή τελικά όχι;

Δυστυχώς αυτό το νομοσχέδιο είναι ένα βήμα οπισθοδρόμησης και ασέβειας, τόσο απέναντι στη διαχρονική αξία της παραδοσιακής οικογένειας, η οποία πολεμιέται άδικα, όσο και απέναντι στο ιερό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού να μπορεί να μεγαλώσει με πατέρα και μητέρα.

Σε κάθε παιδί αξίζει να παρέχουμε τα αιώνια πρότυπα που η ίδια η φύση προνόησε, είναι απάνθρωπο να στερεί η πολιτεία από τα παιδιά τη χαρά τους. Θα αγωνιστώ για την ανατροπή αυτής της άδικης νομοθεσίας που δίχασε τόσο την κοινωνία μας και προσβάλλει τον πνευματικό και νομικό πολιτισμό μας.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό σας που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε;

Να καταφέρω να γνωρίσω τον εαυτό μου στα βάθη της ψυχής μου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: