Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του: Για 1η φορά μετά το διαζύγιο ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανέβασε φώτο με την κόρη του

June 12, 2024

Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του: Για 1η φορά μετά το διαζύγιο ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανέβασε φώτο με την κόρη του


Διαφ.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έκανε μία ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης του, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Αθηνά Οικονομάκου και γιόρτασε τα 3α της γενέθλια.

Ειδικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου διοργάνωσε ένα πάρτι για την κόρη της, η οποία δεν σταμάτησε να παίζει, φορώντας ένα πολύ χαριτωμένο λουλουδάτο φόρεμα, με μπαλόνια, παιχνίδια και μία εντυπωσιακή τούρτα.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλια της κόρης του

Ο μπαμπάς της Σιέννας, που βρίσκεται στη Σαντορίνη, δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της από την παραλία, στην οποία φοράει το μαγιό της και το καπέλο της και παίζει με τα κουβαδάκια της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα “Εύχομαι το ταξίδι σου να είναι εξαιρετικό όσο είσαι μωρό μου #τριών ετών #μπαμπάςκαικόρη”.

Η ανάρτηση του Φίλιππου Μιχόπουλου

Φίλιππος Μιχόπουλος ανάρτηση

Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι σπουδές, η αμύθητη περιουσία, τα luxury ξενοδοχεία με τα 2.300€ την βραδιά και η χλιδάτη ζωή

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, που ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Οικονομάκου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, είναι από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο επιχειρηματίας, σε ηλικία 41 ετών και έχοντας σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι, διαθέτει με τον αδερφό του Ιάσονα, δυο μεγάλα ξενοδοχεία, ένα στην Μύκονο, στην περιοχή του Ορνού και ένα στην Σαντορίνη, στο Ημεροβίγλι, με την ονομασία Kyvotos.

Μάλιστα, η πολυτέλεια φαίνεται και από την τιμή των δωματίων, αφού όπως αναφέρει το περιοδικό «Λοιπόν», μια διαμονή στη σουίτα του ξενοδοχείου ανέρχεται στις 2.300 ευρώ.

Μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιραζόταν πολλά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να ταξιδεύει και με την ηθοποιό, είτε οι δυο τους, είτε με τα παιδιά τους.

Το πολυτελές ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

Φίλιππος Μιχόπουλος ξενοδοχείο

Φίλιππος Μιχόπουλος ξενοδοχείο

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος που προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εργάζεται πολλές ώρες και θεωρείται, μαζί με τον αδελφό του, από τους πλέον καλοντυμένους άνδρες της Αθήνας, που απασχολούν τα media κυρίως για τη δουλειά τους και λιγότερο για την προσωπική τους ζωή.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

Βέβαια, από τότε που συνέδεσε την προσωπική του ζωή με την Αθηνά Οικονομάκου είδε, άθελά του, το πρόσωπό του σε αρκετά δημοσιεύματα, αλλά αρνείται κατηγορηματικά να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό, προτιμώντας να επικεντρωθεί μόνο στις επιχειρήσεις του.

Σχετικά με το 25 μέτρων ιστιοφόρο του, θα είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη και το καμάρι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Αμερικανοί brokers, οι οποίοι είχαν δει το “Prince de Neufchatel” στον Πόρο, ήρθαν σε επαφή μαζί του, προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα δύο μηνών, προσφέροντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ώστε να πάει στην Ασία (Φιλιππίνες και Βιεντάμ), όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής” με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά ο επιχειρηματίας αρνήθηκε, γιατί ήταν αδιανόητο να ζήσει έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: