Ούρλιαζε και τραβούσε βίντεο όλο το κοινό: Η Βανδή ξεκίνησε να χορεύει σε συναυλία της και ξαφνικά έγινε χαμός

June 12, 2024

Ούρλιαζε και τραβούσε βίντεο όλο το κοινό: Η Βανδή ξεκίνησε να χορεύει σε συναυλία της και ξαφνικά έγινε χαμός


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε συναυλία στα Ιωάννινα, χθες, Δευτέρα και έβαλε φωτιά στη σκηνή με τον χορό της.

Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε η συναυλία ήταν κατάμεστος από θαυμαστές της τραγουδίστριας, οι οποίοι έσπευσαν εκεί για να διασκεδάσουν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί της τις δεκάδες επιτυχίες της.

Αποθεώθηκε η Δέσποινα Βανδή στη συναυλία στα Ιωάννινα

Όπως ήταν φυσικό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με βίντεο της τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή, η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της.

Λίγες ώρες μετά τη συναυλία, η σύντροφος του Βασίλη Μπισμπίκη αναδημοσίευσε μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μεταξύ αυτών και ένα την ώρα που χορεύει, λίγο πριν τραγουδήσει ένα κομμάτι της.

Ο χορός της Δέσποινας Βανδή

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια φορώντας ένα χρυσό μίνι φόρεμα, αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της και τραγουδώντας το «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά», έβαλε φωτιά στη σκηνή, με το κοινό να την αποθεώνει.

Απάντησε έξαλλη μετά το κράξιμο: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα κάνω ότι μ’αρέσει»

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο J2US, το Σάββατο, το βράδυ, με ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά, καθώς επέλεξε να τα βάψει ροζ.

Ο Νίκος Κοκλώνης την υποδέχτηκε, σχολιάζοντας “μια άλλη Δέσποινα. Ποια είναι η κυρία;”, με την τραγουδίστρια να του απαντά “η κανονική έμεινε πίσω, κάπου Αυστραλία, Γερμανία Ντουμπάι”.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του μουσικού σόου, η τραγουδίστρια απάντησε μέσω TikTok στα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της, υπογραμμίζοντας “Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται πως θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει”.

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε για το χρώμα στα μαλλιά της

Η αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας σχολιάστηκε έντονα στο Twitter, με μερικούς χρήστες να την επαινούν και άλλους να τη βρίσκουν περίεργη και άσχημη.

Tα σχόλια για τα μαλλιά της Δέσποινας Βανδή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: