Θρήνος στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου: Ξέσπασε με λυγμούς η ανιψιές της, συντετριμμένη η αδερφή της

June 12, 2024
Συγκλονισμένη η αδερφή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου ξέσπασε σε κλάματα στην κηδεία της, ενώ η ανιψιά της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Θρήνος στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου: Ξέσπασε με λυγμούς η ανιψιές της, συντετριμμένη η αδερφή της


Διαφ.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου κηδεύτηκε σήμερα, Τετάρτη, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που την αγάπησαν, έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 91 ετών, μετά από προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε τους προηγούμενους μήνες.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ήταν η ανιψιά της, Άννα, που ήταν συνεχώς στο πλευρό της, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Μαρτάκης, η Δέσποινα Τσολάκη, ο Κώστας Βενετσάνος, η Άννα Φόνσου, ο Μάκης Δελαπόρτας και η Μαρία Ιωαννίδου.

Όσοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Δέσποινα

width=800

width=1200

Δέσποινα

width=1200

width=1200

Δέσποινα

width=1200

width=800

Δέσποινα

width=900

width=1200

Δέσποινα

width=900

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Έφυγε πλήρης ημερών

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 91 ετών, στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Στο νοσοκομείο πέθανε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας της ηθοποιού, έκανε γνωστή η ανιψιά της, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι συνεργασίες της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και κυρίως με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στις ταινίες Η Αλίκη στο Ναυτικό, Αχ αυτή η γυναίκα μου, Το κορίτσι του Λούνα Παρκ, Το πιο λαμπρό αστέρι κ.α.

Πέθανε

Επίσης, έπαιξε και σε δεκάδες ακόμη ταινίες στο πλευρό πολλών γνωστών πρωταγωνιστών, όπως Κορόιδο γαμπρέ, Ο εξυπνάκιας, Ο γεροντοκόρος, Πατέρα κάτσε φρόνιμα, Δημήτρη μου Δημήτρη μου, Η θυρωρίνα, Καπετάν φάνγτης μπαστούνι, Ένας μάγκας στα σαλόνια, Η ταξιτζού κ.α.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: