Κορμί λαμπάδα, μέση δαχτυλίδι: Η πρώτη ανάρτηση της αγνώριστης Μαριτίνας Ντενίση με μαγιό μετά την τεράστια απώλεια κιλών

June 12, 2024

Κορμί λαμπάδα, μέση δαχτυλίδι: Η πρώτη ανάρτηση της αγνώριστης Μαριτίνας Ντενίση με μαγιό μετά την τεράστια απώλεια κιλών


Διαφ.

Σημαντική είναι η μεταμόρφωση στην εξωτερική εμφάνιση της Μαριτίνας Ντενίση, κάτι που προκύπτει από τις αναρτήσεις και τα stories που δημοσιεύει η ίδια στο Instagram.

Η κόρη της γνωστής Μιμής Ντενίση έχει χάσει σημαντικό βάρος τους τελευταίους μήνες, και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εμφανής και εντυπωσιακή. «Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή», έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!.

«Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η φωτογραφία που φωνάζει καλοκαίρι

Η Μαριτίνα Ντενίση, πιο ανανεωμένη από ποτέ, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια εικόνα της φορώντας μαγιό.

Για την εκδρομή της σε ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα, η Μαριτίνα επέλεξε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με λεπτομέρειες cut out. Πόζαρε πάνω στην ξαπλώστρα της, ενώ τα μαλλιά της ήταν καλά τοποθετημένα σε μια αλογοουρά, σύμφωνα με το συνηθισμένο της στυλ.

Δείτε την φωτογραφία της μικρής Ντενίση:

Έτσι εivαι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών: Η Μαριτίνα Ντενίση με μαγιό, δείχνει πως έκανε το απόλuτο κορμί

Το καλοκαίρι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, και το ίδιο ισχύει για τη Μαριτίνα Ντενίση!

Η κόρη της Μιμής Ντενίση ξεκίνησε τις βουτιές της, προσφέροντάς μας το πρώτο υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο. Στη φωτογραφία, ποζάρει χαρούμενη δίπλα στη φίλη της, φορώντας μίνι τζιν φούστα και ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο μπούστο.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς από πέρσι είχε ξεκινήσει την προσπάθειά της να χάσει μερικά κιλά για να νιώθει καλύτερα με το σώμα της, και όπως μπορείς να δεις, τα κατάφερε!

Δείτε την φωτογραφία στην θάλασσα:

Η Μαριτίνα Ντενίση είχε μιλήσει στο περιοδικό «ΟΚ!» για τα κιλά που έχασε και τον τρόπο που το κατάφερε.

«Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή» είπε και συμπλήρωσε: «Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας».

Δείτε πως είναι πλέον, μετά την απώλεια κιλών:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: