Περήφανος για την κόρη του ο Γιαννακόπουλος: Της είπαν να γίνει Ολυμπιακός κι έβαλε… τρίποντο από τα αποδυτήρια

June 12, 2024

Περήφανος για την κόρη του ο Γιαννακόπουλος: Της είπαν να γίνει Ολυμπιακός κι έβαλε… τρίποντο από τα αποδυτήρια


Διαφ.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του γνωστού προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακοπούλου, έδωσε μια αποστομωτική απάντηση σε έναν υποστηρικτή του Ολυμπιακού που την προέτρεψε να αλλάξει ομάδα και να υποστηρίξει τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος του Ολυμπιακού της έστειλε μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο θρύλος, άσε τον λούζερ σύλλογο και έλα στον θρύλο τον θεό!».

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Η Απάντηση με το Κύπελλο της Ευρωλίγκας

Η Δέσποινα ανέβασε μια φωτογραφία με το κύπελλο της Ευρωλίγκας και απάντησε: «Για να μην δω Ευρωπαϊκό ποτέ στη ζωή μου;». Με αυτόν τον τρόπο, υπενθύμισε στον οπαδό του Ολυμπιακού τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Παναθηναϊκού, δείχνοντας την αφοσίωσή της στην ομάδα.

Η Αγάπη για τον Παναθηναϊκό

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, δείχνει τη μεγάλη της αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας με κάθε ευκαιρία και συμμετέχει ενεργά στη στήριξη του Παναθηναϊκού.

Τέλος είχε προβλέψει ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτούσε την Ευρωλίγκα πριν από τον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που και τελικά συνέβη!

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την κόρη του Γιαννακόπουλου: Η καλλονή Δέσποινα, η χλιδάτη ζωή και η σχέση με τον μπαμπά

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον συνόδευσε στο Βερολίνο, όπου ο Παναθηναϊκόςε κέρδισε το τρόπαιο του Final Four, χθες, Κυριακή, το βράδυ.

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα του και όπως φαίνεται το έχει μεταδώσει και στα παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ιωάννα Μαροσούλη.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μια κούκλα.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η νεαρή κοπέλα, εκφράζοντας τη στήριξή της προς την ομάδα της, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Tik Tok ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πίνει σαμπάνια, ενώ από πίσω ακούγονται πανηγυρισμοί, δείχνοντας σίγουρη πως οι πράσινοι θα κατακτήσουν το κύπελλο.

Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο Βερολίνο

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από την πολυτελή ζωή της, αλλά και τα ταξίδια που κάνει με την οικογένειά της.

@despinagiannakopoulou

edwww eisai ???? #foryou

♬ original sound – ALLANND

@despinagiannakopoulou

7???? #foryou

♬ original sound – SUA – Sped Up Audios

@despinagiannakopoulou

oh monte #foryou

♬ Love In Portofino – Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre

Η σχέση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Βίντεο όμως έχει δημοσιεύσει και με τον πατέρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείχνοντας την ξεχωριστή σχέση που υπάρχει μεταξύ τους, αλλά και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, από τη δική του πλευρά, συχνά δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες, εκφράζοντας την απεριόριστη αγάπη που της έχει.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο Βερολίνο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: