Ναταλία Δραγούμη: «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ, το δαγκώνω, σαν κομπολόι»

June 13, 2024

Ναταλία Δραγούμη: «Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ, το δαγκώνω, σαν κομπολόι»


Διαφ.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε πρόσφατα στο “Καλύτερα Αργά” του Action 24, με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ναταλία μίλησε για μια ιδιαίτερη συνήθειά της που έχει εδώ και 20 χρόνια.

Η Ιδιαίτερη Συνήθεια της Ναταλίας Δραγούμη

Η Ναταλία αποκάλυψε ότι εδώ και δύο δεκαετίες κρατάει πάντα ένα σβηστό τσιγάρο. Παρόλο που το έχει μαζί της σε διάφορες στιγμές της ζωής της, δεν το έχει ανάψει ποτέ.

«Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ. Αγοράζω πακέτο, έχω την τσάντα μου πακέτο, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε μισή τζούρα. Δεν έχω πειρασμό να καπνίσω. Είναι κάτι που εγώ το θεωρώ φυσιολογικό για κάποιο λόγο και επειδή βλέπω ότι όλοι μου ανοίγουν τεράστια κουβέντα όταν με βλέπουν με το τσιγάρο. Πρώτη φορά το λέω δημοσίως. Αν με δει κάποιος θα πει πόσο δεν κρατιέται;. Το δαγκώνω, σαν κομπολόι. Πρώτα έκοψα το κάπνισμα, απεξαρτητοποιήθηκα τελείως τρία χρόνια και μετά είδα μία στις πρόβες που το έκανε και είπα: για να δω τι καλό της κάνει; και το δοκίμασα και είπα α, τι ωραίο!» δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

«Στην αρχή έκανα τράκα και κρατούσα σε μία ταμπακιέρα, μετά με τον κορονοϊό δεν ήταν ασφαλές και αγόρασα πακέτο και τώρα αγοράζω πάντα πακέτο. Όλοι μου λένε “σε θαυμάζω”. Δεν είναι άξιο θαυμασμού γιατί δεν θέλω να καπνίσω. Απλώς θέλω να το κρατάω, να έχω την κίνηση, μου αρέσει, δεν κάνω κακό σε κανέναν, ούτε στον εαυτό μου, ούτε στον διπλανό μου, ίσως κάνω λίγο κακό στην τσέπη μου.» πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Δείτε το Σχετικό Απόσπασμα:

«Ζαλίζουν» οι αναλογίες της: Η Ναταλία Δραγούμη έβαλε το αποκαλυπτικό μπικίνι της και όλοι “καρφώθηκαν” στην κοιλιά της

Μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση έκανε το πρωί της Κυριακής, 09/06, η Ναταλία Δραγούμη, με τους ακόλουθους της να την αποθεώνουν στα σχόλια.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία καταγράφεται η ίδια να φοράει ένα μαύρο μπικίνι με λευκό σιρίτι και καπέλο, και να απολαμβάνει τον ήλιο πάνω σε σκάφος, με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

«Μαγικό μπλε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Δραγούμη, χωρίς να αποκαλύπτει πού βρίσκεται, με τους followers να εντυπωσιάζονται από την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Τέρμα σέξι απίστευτη», «Μαγική εσύ» έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού στα σχόλια της ανάρτησής της, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους στο πρόσωπό της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: