Γεμάτος τατουάζ, μπασκετική φανέλα κι από κάτω… σκαρπίνι: Όλο το ΣΕΦ γύρισε να κοιτάξει τον Μιλτιάδη Μαρινάκη

June 13, 2024

Γεμάτος τατουάζ, μπασκετική φανέλα κι από κάτω… σκαρπίνι: Όλο το ΣΕΦ γύρισε να κοιτάξει τον Μιλτιάδη Μαρινάκη


Διαφ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ο γιος του, Μιλτιάδης, έδωσαν το παρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τέταρτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Στήριξη στην Ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης παρακολούθησαν μαζί τον κρίσιμο αγώνα, στηρίζοντας την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η παρουσία τους στον αγώνα έδειξε την αφοσίωσή τους και την υποστήριξή τους στην ομάδα του Ολυμπιακού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ.

Η Φανέλα του Μιλτιάδη Μαρινάκη

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, θέλοντας να δείξει την υποστήριξή του στην ομάδα, φορούσε φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον αριθμό του Αϊζάια Κάνααν και αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:


Μιλτιάδης Μαρινάκης: Ο 25χρονος καλλονός, γιός του Βαγγέλη, η φιλανθρωπία & το γνωστό eshop που έφτιαξε μόνος του

Με πτυχίο από το Κολλέγιο Ψυχικού και σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία, ο 25χρονος δεν κρύβει την αγάπη του για τα ταξίδια και τα αθλήματα. Με μια φωτογραφία που τον δείχνει συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Βαγγέλη Μαρινάκη, και κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης εορτάζει την κατάκτηση του Conference League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 εναντίον της Φιορεντίνας.

Ο νεαρός Μιλτιάδης Μαρινάκης παραβρέθηκε στο OPAP Arena, όπου μαζί με τον πατέρα του εορτάζαν τη σπουδαία νίκη της ομάδας τους.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δέσμευση με την Αθανασία Μαρινάκη εδώ και πολλά χρόνια, και μαζί έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Ο γιος του, ο οποίος σήμερα είναι 25 ετών, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Ψυχικού και συνέχισε τις σπουδές του στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετανία. Φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, αφού ενδιαφέρεται τόσο για τον κόσμο του ποδοσφαίρου όσο και για τον επιχειρηματικό τομέα.

Ο γοητευτικός Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι το πρεσβύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Ειδικότερα, από το 2017, έχει αναλάβει τη διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ, της άλλης ομάδας που ανήκει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Παρότι, επίσης, επιδεικνύει ενδιαφέρον και ενεργό εμπλοκή σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, διασφαλίζοντας την παρουσία του σε κάθε σημαντική στιγμή της ομάδας των ερυθρολεύκων και παρακολουθώντας προσεκτικά τους περισσότερους αγώνες.

Ωστόσο, το αθλητικό κομμάτι δεν είναι η μοναδική πτυχή όπου ο Μιλτιάδης Μαρινάκης αντακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Το 2021, σε ηλικία 25 ετών, ίδρυσε τη δική του εταιρεία με την επωνυμία «Shopflix».

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στη σελίδα του στο Instagram, όπου έχει συγκεντρώσει 46 χιλιάδες followers, θα διαπιστώσει εύκολα ότι ο Μιλτιάδης Μαρινάκης είναι ένας ενεργός άνθρωπος, με αγάπη για τα σπορ και τα ταξίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: