Καρέ με αφέλειες… κουρτινάκια: Τέλος το μακρύ ξανθό για την Δούκισσα Νομικού, πήγε κομμωτήριο και βγήκε άλλη

June 13, 2024

Καρέ με αφέλειες… κουρτινάκια: Τέλος το μακρύ ξανθό για την Δούκισσα Νομικού, πήγε κομμωτήριο και βγήκε άλλη


Διαφ.

Η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανανεώσει το look της με ένα εντυπωσιακό μακρύ καρέ και curtain bangs, αποχωριζόμενη τα προηγούμενα πολύ μακριά μαλλιά της.

Μετά τις εμβληματικές εμφανίσεις της στις Κάννες, η ίδια αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτήν τη μεγάλη μεταμόρφωση, δημοσιεύοντας το αποτέλεσμα στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Oh my God», αποκαλύπτοντας τη χαρά της για τη νέα της εμφάνιση.

Δείτε την νέα της εμφάνιση:

Το νέο της hairlook περιλαμβάνει ένα μακρύ καρέ με φιλάρισμα και layers, το οποίο είναι ελαφρύ και δροσερό, κατάλληλο για το καλοκαίρι.

Δείτε την νέα της ανάρτηση στο Instagram:

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστικές: 15 χρόνια πριν η μελαχρινή Δούκισσα Νομικού έδειχνε πως θα γίνει η πιο όμορφη Ελληνίδα

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι η Δούκισσα Νομικού αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές προσωπικότητες του χώρου της ελληνικής showbiz. Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε ως μοντέλο, ενώ το 2007 κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Από το 2007 μέχρι σήμερα, η Δούκισσα Νομικού έχει γνωρίσει μια εξαιρετική πορεία στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ξεκινώντας από τη θέση της παρουσιάστριας, πλέον έχει επιτύχει και στον τομέα του επιχειρηματικού κόσμου. Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της είναι αναμφίβολα η μητρότητα, καθώς έχει δύο παιδιά που αποτελούν την προτεραιότητά της, μαζί με τον σύζυγό της.

Εντυπωσιακή στο επαγγελματικό της πεδίο, η Δούκισσα εκδηλώνει ενδιαφέρον και στα social media, όπου μοιράζεται προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Επιπλέον, μια μικρή έρευνα σχετικά με την αρχή της καριέρας της ως μοντέλο αποκάλυψε τη διαχρονική της εντυπωσιακή παρουσία, παρά το γεγονός ότι έχει παραδεχθεί μόνο μία πλαστική επέμβαση στο στήθος.

Δείτε φωτογραφίες της Δούκισσας από παλιά:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: