Σαν ερωτευμένοι… πιγκουίνοι: Διέρρευσαν πλάνα του Λιάγκα και της Αντωνά μέσα στην θάλασσα, δεν είδαν την κάμερα

June 13, 2024

Σαν ερωτευμένοι… πιγκουίνοι: Διέρρευσαν πλάνα του Λιάγκα και της Αντωνά μέσα στην θάλασσα, δεν είδαν την κάμερα


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά έχουν καταστεί αντικείμενο έντονης προσοχής των μέσων μαζικής ενημέρωσης τις προηγούμενες ημέρες, μετά τις ειδήσεις που τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Ούτε ο παρουσιαστής ούτε η ραδιοφωνική παραγωγός έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media απεικονίζουν το φημολογούμενο ζευγάρι να περνάει το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πόρο.

Το περιοδικό «ΟΚ!» κατέγραψε τη στιγμή των δύο δημοσιογράφων καθώς απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Οι δηλώσεις και των δύο για το ΣΚ στον Πόρο:

Το προηγούμενο βράδυ, η Μαρία Αντωνά ανέβασε στα social media μια εικόνα από τη βραδινή της έξοδο, όπου βρισκόταν παρέα με φίλους της και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για εκείνη τη βραδιά ότι: «Παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από την θάλασσα 10 το βράδυ κάτω στη Βουλιαγμένη. Ήταν μία πολυτέλεια, ήταν μία εικόνα μαγική σαν λίμνη, ήταν παιδάκια με γονείς και κάνανε μπάνιο στις 10 το βράδυ, τι ωραία εικόνα».

Η Μαρία Αντωνά από την άλλη, σε πρόσφατες δηλώσεις είχε αναφέρει για την προσωπική της ζωή ότι: «Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Φιλάκια. Είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».

Επιπλέον, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» συνάντησε τη Μαρία Αντωνά σε μία από τις εξόδους της, κατά την οποία εκείνη αναφέρθηκε στην προηγούμενη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη. Επίσης, έλαβε ερωτήσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη συνδέουν με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε: «Παιδιά, είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο».

Όσο για τη φωτογραφία που τη δείχνει με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια για αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη και τη νέα του σχέση, με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση σχολίασε: «Δεν έχω να πω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι τα καλύτερα και σε εκείνον και σε όλο τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι».

Πώς ξεκίνησε η φημολογία για τη σχέση τους;

Το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζήτησε με τους συνεργάτες της στο «Happy Day» για τη Μαρία Αντωνά και τις φήμες που τη συνδέουν με έναν νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Αναφέρθηκαν επίσης ότι πρόκειται για μία πολύ γνωστή προσωπικότητα της τηλεόρασης.

«Είναι μια συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Διακινείται μια πληροφορία ότι η Μαρία Αντωνά, που την έχω στην καρδιά μου, είναι ξανά ερωτευμένη. Εγώ που είμαι σε επικοινωνία με τη Μαρία, δεν έχει τύχει -τις τελευταίες 15 μέρες που λέγεται ότι βγαίνει με γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης- να της μιλήσω για να τη ρωτήσω αν ισχύει. Είμαι σίγουρη ότι το Μαράκι θα μου έλεγε» είπε η αρχικά η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το παραπάνω.

Πριν μερικές μέρες, η Νάνσυ Παραδεισανού από την εκπομπή «Γεια σου» επισήμανε ότι το σπίτι του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά έχει νοικιαστεί και ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής λέγεται ότι συγκατοικεί με τη νέα του σύντροφο. «Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» είπε Νάνσυ Παραδεισανού.

Στην πορεία, επικαλέστηκε δικές της πληροφορίες, σχετικά με τη ραδιοφωνική παραγωγό, ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της με «πολύ γνωστό άνδρα της ελληνικής τηλεόρασης», όπως επιβεβαίωσε συνεργάτης της.

«Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε» είχε πει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο «Γεια σου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: