Είναι 16 χρόνια μαζί, δεν κατάγεται από Ελλάδα, έχουν 1 κόρη: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Τάσου Νούσια

June 13, 2024

Είναι 16 χρόνια μαζί, δεν κατάγεται από Ελλάδα, έχουν 1 κόρη: Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Τάσου Νούσια


Διαφ.

Ο Τάσος Νούσιας είναι ένας από τους πιο ικανούς ηθοποιούς της γενιάς του με μακρά καριέρα στην υποκριτική τέχνη. Πρόσφατα τον απολάυσαμε από την ερμηνεία του στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός” του Alpha, όπου υποδύθηκε τον Στεφανή Σταματάκη καθώς και στον ρόλο του Σπήλιου Γερακάρη στη σειρά “Μάγισσα” του ΑΝΤ1.  Ωστόσο, προτιμά να διατηρήσει την προσωπική του ζωή ιδιωτική και να εστιαστεί μόνο στην επαγγελματική του δουλειά.

Τάσος Νούσιας: Αυτή είναι η υπέροχη σύζυγός του

Ο Τάσος Νούσιας και η Marlene Kaminsky είναι μαζί εδώ και περίπου 16 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη. Αν και δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, σκοπεύουν να το κάνουν στο μέλλον.

Η Marlene Kaminsky είναι μια Γερμανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας που έχει κάνει αξιόλογη καριέρα στον χώρο του θεάτρου. Γεννημένη στην Τζαμάικα και μεγαλωμένη κοντά στη Στουτγάρδη, εργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο της Ζυρίχης και το Young Vic του Λονδίνου.

Ο Τάσος Νούσιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε με τον Άρη Καβατζίκη για την συνεργασία του με την σύντροφό του στην παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει το φετινό καλοκαίρι.

Στην παράσταση “Η θάλασσα και ο γέρος”, ο Τάσος Νούσιας είναι ο κύριος πρωταγωνιστής. Το έργο είναι βασισμένο σε μια ιστορία του Έρνεστ Χέμινγουεϊ και έχει διασκευαστεί και σκηνοθετηθεί από τη σύντροφό του, Μαρλίν Καμίνσκι.

«Υποδύομαι τον γέρο ψαρά, του οποίου βλέπουμε τη μετουσίωση όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα υπέροχο μπλε μάρλιν, ένα ψάρι του ατλαντικού ωκεανού. Ο Χέμινγουεϊ μας ταξιδεύει στο υπέροχο περιβάλλον της μάνας θάλασσας, ανακαλύπτεις πόσο επιδραστικά έχει δουλέψει ο άνθρωπος επάνω σε αυτήν.

Το έργο γίνεται εφαλτήριο να μιλήσουμε για τη θάλασσα ουσιαστικά και υπαρξιακά, γιατί ο άνθρωπος πρέπει να ξαναδεί την σχέση του με όλο του το περιβάλλον. Η Μαρλίν έχει δημιουργήσει μια επικλινή πλατφόρμα, εκεί γίνεται η προβολή ενός 3D animation με τα πλάσματα της θάλασσας και βιώνουμε μαγικές στιγμές. Η περιοδεία μας ξεκινάει στις 25 Ιουνίου, από το Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά»

Για την πορεία του ανέφερε στη συνέχεια

«Είμαι άνθρωπος ανήσυχος, τα νιάτα μου υπήρξαν και άγρια και ήρεμα (…) Πάντα πίστευα ότι μια φροντισμένη δουλειά μπορεί να έχει και εμπορική και ποιοτική επιτυχία, δε διαχώρισα ποτέ το μέσο. Πρέπει να κάνεις επιλογές, δεν πας άκριτα από εδώ εκεί, γι’ αυτό και κατά καιρούς κάνω αποχές. Πριν την “Έξαψη” στο MEGA απείχα συνειδητά 6 – 7 χρόνια»

Ενώ για τη συνεργασία του με τη σύντροφό του παραδέχτηκε στην κάμερα του Mega ο Τάσος Νούσιας: «Όταν δουλεύεις με τη σύντροφο της ζωής σου, οφείλεις να το διαχωρίσεις, δεν πρέπει να μεταφέρεται το σπίτι στη δουλειά και η δουλειά στο σπίτι. Έχει έναν βαθμό δυσκολίας, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Όταν δουλεύεις με τον άνθρωπό σου αποκτάς μια εμπειρία στο πώς να διαχειριστείς τα πράγματα. Θα πρέπει να βρεις αυτόν τον κοινό κώδικα με τη σύντροφό σου, αλλιώς δε θα μπορέσεις να συνεχίσεις. Εμείς μέχρι στιγμής κρατάμε μια καλή ισορροπία»,

Τάσος Νούσιας: «Έκανα κάτι που απεχθάνομαι, αuτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον “Σασμό”…»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Τάσος Νούσιας, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλατό του «The 2night Show» με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Φιλοκτήτης».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απόφαση να πει ναι στον Σασμό ενώ λίγο πριν είχε πει όχι στις Άγριες Μέλισσες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Νούσιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στον Σασμό πήγα για λίγο και το ήξερα. Ήξερα ότι θα πεθάνω, ναι. Άμα δεν ήξερα ότι θα πεθάνω, νομίζεις πως θα πήγαινα; Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει. Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά».

«Αυτό που λέμε καθημερινό σίριαλ είναι πια η ταυτότητα της δραματουργίας στην ελληνική τηλεόραση» συμπλήρωσε ο Τάσος Νούσιας στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας για τον Σασμό είπε, «Ερχόμουν από πολύ γύρισμα με την Έξαψη και δουλειές. Έψαχνα ώρες για πολλούς μήνες. Είπα παιδιά δεν έχω κουράγιο να κάνω κάτι που θα είναι όλη τη σεζόν. Ήμουν κουρασμένος πολύ. Λέω αν έχετε κάτι το οποίο θα είναι στιβαρό και μικρό να το κάνω με χαρά. Πάντα με ενδιέφερε η δραματουργία που πήγαζε μέσα από τα βιβλία. Έγραψε και ο ρόλος του Στεφανή, μιλάνε ακόμα και τώρα και λέω “ρε παιδιά αφήστε με να πεθάνω”. Σημαντικό στοιχεία της επιτυχίας ήταν η Κρήτη, το βιβλίο και οι συνάδελφοι».

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν αναγκάστηκα να σηκώσω χέρι στη Βασιλική»

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν αναγκάστηκα να σηκώσω χέρι στη Βασιλική. Δεν υπήρχε σεναριακά, μπήκε για να δικαιώσει το αντίπαλο δέος. Δυσκολεύτηκα, όμως βρήκα ένα πολύ ισχυρό και δίκαιο λόγο μέσα μου και είπα ως φόρο τιμής, στις μανάδες μας, τις κόρες μας, αναλαμβάνω τον δύσκολο ρόλο να κάνω κάτι που απεχθάνομαι ως άνθρωπος, αλλά θα γίνει παράδειγμα προς αποφυγή σε όποιον σκεφτεί να σηκώσει χέρι», πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: