Έδειξε αμέσως 10 χρόνια νεότερη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις έκανε botox και μας δείχνει το αποτέλεσμα

June 14, 2024

Έδειξε αμέσως 10 χρόνια νεότερη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μόλις έκανε botox και μας δείχνει το αποτέλεσμα


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπάει πολύ τα μαλλιά της και σπάνια κάνει κάποια μεγάλη αλλαγή σε αυτά. Όμως τώρα αποφάσισε να ανανεώσει το hairlook της και έτσι τόλμησε να κάνει botox μαλλιών κι όπως φαίνεται είναι πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

Τι είναι όμως το hair botox;

Πρόκειται για μια βαθιά ενυδατική θεραπεία, που “τυλίγει” τα μαλλιά με fillers, όπως η κερατίνη, έτσι ώστε να αποκτήσουν μια πιο λεία και λαμπερή εμφάνιση. Εγχύουν τα μαλλιά με θρεπτικά και ενδυναμωτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Β5 και Ω3 λιπαρά οξέα, χαρίζοντας στα μαλλιά ένα πιο full αποτέλεσμα.

Επιπλέον είναι ιδανικό για γυναίκες με βαμμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, καθώς μειώνει τις φθορές στο εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό της τρίχας και χαρίζει λάμψη. Αποτελεί επίσης πολύ καλή επιλογή και για εκείνες, που θέλουν να μειώσουν τα σημάδια γήρανσης στα μαλλιά τους, όπως η θαμπή όψη.

Ξανθιά, πανέμορφη, δεν φαίνεται καθόλου η ηλικία της: Η μητέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μαγνήτισε τα βλέμματα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα σήμερα. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο συνοδευόμενη από τη μητέρα της και την κόρη της, απαθανατίζοντας τη στιγμή. «Με τη γιαγιά Γιώτα», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φωτογραφίζοντας την κόρη της να κρατάει τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο δίπλα στη μητέρα της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρεται συχνά στη μητέρα της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, εκδηλώνοντας τη μεγάλη αγάπη και αδυναμία που της έχει.

Αν είσαι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την έχεις ήδη: Βγήκε με την πιο περιζήτητη τσάντα του καλοκαιριού, αξίας 2.000 ευρώ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day,” έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στους δρόμους της Αθήνας με casual ντύσιμο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βόλτα στη Βουκουρεστίου

Η Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει τζιν σορτσάκι, ένα αμάνικο λευκό τοπ με κουμπιά και μαύρα δερμάτινα σανδάλια, συνδυάζοντας άνεση και στυλ. Χαλαρή και κεφάτη, απόλαυσε τη βόλτα της στη Βουκουρεστίου, τραβώντας τα βλέμματα με την κομψότητά και το στυλ της.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Η Επώνυμη Τσάντα που Ξεχώρισε

Αυτό που έκανε τη διαφορά στην εμφάνισή της ήταν η Fendi Logo Detailed Tote Bag. Κατασκευασμένη από άχυρο, με δερμάτινες λεπτομέρειες και κεντημένο το λογότυπο του brand, αυτή η τσάντα προσθέτει μια πολυτελή πινελιά στο σύνολο. Η πολυτελής αυτή τσάντα κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: