«Είναι αγoράκι!»: Γίνεται επιτέλους πατέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα;

June 14, 2024

«Είναι αγoράκι!»: Γίνεται επιτέλους πατέρας ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα;


Διαφ.

Εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι έγκυος και ετοιμάζεται  να τον κάνει μπαμπά. Ποια είναι όμως η πολύ πλούσια γυναίκα;

Όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο του «Yes», η Αλεξάνδρα Νίκα, σύντροφος του Κωνσταντίνου περιμένει το πρώτο τους παιδί. Μέχρι αυτή την ώρα, και οι δύο δεν έχουν αποδεχθεί η διαψεύσει την είδηση.

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο

Ο τραγουδιστής με την Αλεξάνδρα Νίκα είναι έτοιμος να κάνει το παρακάτω βήμα στη ζωή του:«Σκέφτομαι να…» (Video)

Ανήμερα του Πάσχα είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» στον Τάσο Τρύφωνος, και αποκάλυψε ότι θέλει να προχωρήσει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Νίκα ένα βήμα παρακάτω.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για την οικογένεια του και πως έγινε γνωστή όντας η πρώτη οικογένεια με τρίδυμα στη χώρα, το πώς αμφισβητήθηκε στην αρχή της καριέρας του καθώς και για την προσωπική του ζωή, που επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια είναι κάτι που θέλει αλλά δεν είναι οπαδός του προγραμματισμού και είναι κάτι που θα ήθελε να έρθει φυσικά.

«Οι γονείς μου, μου λένε να κάνω οικογένεια και όσο περνάει ο καιρός το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Αυτό που τους απαντάω, είναι ότι όλα θα γίνουν όπως τα φέρει ο Θεός, δε κάνεις πλάνο σε αυτό… Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πιστεύω ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα βρίσκω χρόνο για όλα» δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έχουν υπάρξει στο παρελθόν σχέσεις μου που έχουν αντέξει λίγο παραπάνω αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει» σημείωσε στη συνέχεια.

«Σαφώς και δεν είναι εύκολο για μια κοπέλα να είναι μαζί μου αλλά δύσκολο είναι και για εμένα το να σκέφτομαι ότι της είναι δύσκολο όλο αυτό. Θεωρώ πως αν υπάρχει κατανόηση, μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα»

Εν κατακλείδι σχετικά με την απόφαση του να προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας δήλωσε: «Αν θες να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή, μπορείς να το κάνεις… Έχει υπάρξει σχέση μου που δεν έχει μαθευτεί. Γενικά, μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου. Δεν προστατεύω μόνο εμένα, προστατεύω και την κοπέλα γιατί ποτέ δε ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτό ή που θα οδηγηθεί. Για ποιο λόγο να χρεωθείς κάτι χωρίς να υπάρχει η ευλογία ή η σοβαρότητα μιας κατάστασης; Από μικρός δε μου άρεσε να δείχνω τη ζωή μου»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: