Μουστακαλής και παιδαράς: ΟΓιάννης Μποσταντζόγλου όταν έπαιζε πόλο στον Παναθηναϊκό ήταν το απόλυτο αρσενικό

June 14, 2024

Μουστακαλής και παιδαράς: ΟΓιάννης Μποσταντζόγλου όταν έπαιζε πόλο στον Παναθηναϊκό ήταν το απόλυτο αρσενικό


Διαφ.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε ένα ταξίδι στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα χρόνια που έπαιζε πόλο επαγγελματικά στην ομάδα του Παναθηναϊκού, στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη σύντροφό του, Δήμητρα Παπαδήμα, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», χθες, Πέμπτη, το βράδυ.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για την αθλητική του πορεία στον Παναθηναϊκό

Ειδικότερα, όταν προβλήθηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του από τότε που ήταν πολίστας, ο ηθοποιός υπογράμμισε «εδώ είμαι με όλους τους φίλους, είμαι ο δεύτερος, είναι γύρω στο 1970 αυτό. Τότε ήμασταν μονίμως τρίτοι και τότε είχε έρθει ένας προπονητής που είχε βγάλει τους εφήβους Γιουγκοσλαβίας παγκόσμιους πρωταθλητές. Κάναμε ένα εξάμηνο και μετά μας κέρδιζε ο Εθνικός που ήταν 25 χρόνια πρωταθλητής και ο Ολυμπιακός, εξαιρετικές ομάδες και μας κέρδιζαν με μεγάλη δυσκολία. Αλλά δεν τον πληρώσαμε και έφυγε ο προπονητής και ξαναβουτήξαμε από τρίτη θέση και κάτω».

Γιάννης Μποσταντζόγλου πόλο

Η Μαρία Παπαδήμα για την ενασχόληση του Γιάννη Μποσταντζόγλου με το πόλο

Από την πλευρά της, η Δήμητρα Παπαδήμα επεσήμανε «αντρίλα. Πολύ άντρας, οι πλατάρες και η σιγουριά, έλεγες “έχω ένα θηρίο εκεί πέρα να αλλάξω”. Αλλά αποδείχτηκε ότι εγώ είμαι τελικά το θηρίο, 32 χρόνια».

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχουν αξίες, έχουµε αφεθεί πια»

Αιχμές για τις πρακτικές της κυβέρνησης άφησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Documento.

«Πλέον υπάρχει μεγάλη ευτέλεια, μεγάλη διαολιά, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Το ότι δηλώνει δημόσιο πρόσωπο και δημοσιογράφος ο Φουρθιώτης ξεπερνάει την όποια καλλιτεχνική μου αντίληψη περί χάους. Πάντα γίνονταν μ@λακίες, αλλά όχι σε αυτόν τον βαθμό», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Έχουμε αφεθεί πια, δεν υπάρχει παιδεία, δεν υπάρχουν αξίες. ∆εν το λέω χριστιανογεροντικά, αλλά, ρε παιδί μου, πρέπει να σέβεσαι τον άλλο, να λες δεν τον πειράζω αν δεν με πειράξει. ∆εν έχει κρατήματα πια ο κόσμος. Όλα ξεκινάν από την παιδεία, αυτή σου διαμορφώνει μια ηθική, μια αισθητική. Ας μην το κάνουμε νομενκλατουρίστικο», είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Μάλιστα, «φωτογραφίζοντας» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ηθοποιός έθεσε το εξής ερώτημα: «∆ε λέω να γίνεις διανοούμενος. Βλέπεις έναν λαϊκό άνθρωπο και σέβεται και φτιάχνει το σπιτάκι του και είναι μερακλής. Αυτός είναι ο καλός καγαθός κατ’ εμέ. Τι νόημα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι μ@λάκας και να περιφέρεις τον κυνισμό και την αναλγησία σου;», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: