Με 6 λέξεις, τα είπε… όλα: Το ξεστόμισε η Λίτσα Πατέρα για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά, μπροστά στις κάμερες

June 14, 2024

Με 6 λέξεις, τα είπε… όλα: Το ξεστόμισε η Λίτσα Πατέρα για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά, μπροστά στις κάμερες


Διαφ.

Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού» στο Open.

Η γνωστή αστρολόγος του ANT1 ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και κατά πόσο ταιριάζει ζωδιακά με τη Μαρία Αντωνά, μετά την αποκάλυψη ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

«Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα για να μιλήσω, έχω το περιοδικό Ιουνίου που έγραφα για τα πολιτικά πρόσωπα και τις πυρκαγιές», ήταν η πρώτη αντίδραση της Λίτσας Πατέρα.

Ενώ είπε με μια ατάκα όλο νόημα: «Tώρα ο έρωτας καλά κρατεί, φουντώνει παντού», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Δεν τους νοιάζει πλέον ο κόσμος, κυκλοφορούν κανονικά σαν ζευγάρι: Λιάγκας – Αντωνά έσκασαν στην Βουλιαγμένη

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, οι οποίοι έχουν απασχολήσει αρκετά την lifestyle επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, με τη σχέση τους, πέρασαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης 13/6.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του zappit.gr, βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά να δειπνούν μαζί μπροστά στη θάλασσα, σε πολύ γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Μάλιστα, το ζευγάρι κάθισε αρκετές ώρες στο μαγαζί, μέχρι αργά το βράδυ…

Για τη σχέση που έχουν ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Αντωνά μίλησε πρόσφατα στους δημοσιογράφους και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εννοείται το επιβεβαιώνω, έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου. Είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Κυκλοφορούν μαζί γιατί να κρυφτούν»;

Η κολλητή της Μαρίας Αντωνά είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια: “Ποιος Λιάγκας; Αυτή θέλει γάμο και παιδιά”

Πρόσφατες αναφορές στα ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, 55 ετών, και της DJ και ραδιοφωνικής παραγωγού Μαρίας Αντωνά, 35 ετών. Αυτές οι φήμες, που κυκλοφόρησαν μετά τον τελευταίο χωρισμό της Αντωνά από τον Άρη Σοιλέδη, είναι γελοίες και εντελώς ανυπόστατες.

Αναληθή δημοσιεύματα με στόχο τα κλικ

Είναι προφανές ότι οι συγκεκριμένες αναφορές έχουν συγκεκριμένο σκοπό, κυρίως την προσέλκυση κλικ και αναγνωστών. Η υποτιθέμενη σχέση έχει εφευρεθεί από έναν ιστότοπο που επιδιώκει να αυξήσει την επισκεψιμότητά του, χωρίς καμία πραγματική βάση.

Η επαγγελματική διάσταση των δημοσιευμάτων

Παρόλο που οι φήμες αυτές μπορεί να κάνουν καλό και στους δύο επαγγελματικά, δημιουργώντας δημοσιότητα γύρω από τα ονόματά τους, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει αφοσιωμένος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως παρουσιαστής, ενώ η Μαρία Αντωνά συνεχίζει την καριέρα της ως DJ και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η αντίδραση του κοινού

Ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν έχουν καμία ουσία και εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες των μέσων που τα διαδίδουν. Οι περισσότεροι αναγνώστες πλέον γνωρίζουν να διακρίνουν τις ψευδείς ειδήσεις και αντιμετωπίζουν με γέλιο τέτοιες αβάσιμες φήμες.

Τα όσα ανέφερε στενή της φίλη

Μια στενή φίλη της Μαρίας Αντωνά, η οποία βρισκόταν μαζί της σε κοινή παρέα χθες το βράδυ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες αυτές. Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποιος Γιώργος Λιάγκας; Αυτή θέλει να βρει έναν άνθρωπο να κάνει μία σοβαρή σχέση και να προχωρήσει σε γάμο και παιδιά».

Η δήλωση αυτή έρχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να θέσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Η Μαρία Αντωνά φαίνεται να αναζητά σταθερότητα και μια ουσιαστική σχέση που θα οδηγήσει στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα κουτσομπολιά των μέσων ενημέρωσης.

Η επιθυμία της Μαρίας για μια σοβαρή σχέση και οικογένεια δεν είναι κρυφή αφού κάτι τέτοι ονειρευόταν με τον ποδοσφαιριστή από τη Θήβα Άρη Σοιλέδη.

Ας ελπίσουμε ότι οι φήμες αυτές θα καταλαγιάσουν σύντομα και η Μαρία θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία της, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, χωρίς τις παρεμβάσεις και τις παρανοήσεις που συχνά συνοδεύουν τη δημοσιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση της φίλης της Μαρίας Αντωνά μας υπενθυμίζει ότι η επιθυμία για αγάπη, γάμο και οικογένεια είναι βαθιά ανθρώπινη και δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο παραφιλολογίας. Η Μαρία Αντωνά, όπως κάθε γυναίκα, έχει το δικαίωμα να επιλέξει την πορεία της ζωής της με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί και θεωρεί καλύτερο για την ευτυχία της.

«Χθες έκανα κάτι μοναδικό…»: Έτσι ξεκίνησε την εκπομπή ο Λιάγκας, η ατάκα όλο νόημα μετά τις φώτο με την Αντωνά

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής “Πρωινό”, σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, στη μοναδική εμπειρία που έζησε χθες, με το jet ski, προκαλώντας τους συνεργάτες του με την ατάκα που είπε.

Πως πέρασε ο Γιώργος Λιάγκας τη χθεσινή ημέρα

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής στους συνεργάτες του, έκανε tour στα νησιά, με τον Τάσο Τεργιάκη να τον ρωτάει «αν ήταν επικίνδυνο το να βρίσκεται μόνος σε ένα τέτοιο ταξίδι και αν το jet ski χωράει μόνο έναν άνθρωπο».

Ο παρουσιαστής απάντησε «παιδιά έκανα χθες κάτι μοναδικό. Πήρα το ένα jet ski που έχω κι έκανα βόλτες γύρω γύρω και γύρισα στις 9 το βράδυ. Έφυγα από εδώ στις 3 το μεσημέρι και γύρισα το βράδυ. “Έπιανα” νησιά».

Η ατάκα όλο νόημα του Γιώργου Λιάγκα

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης τον ρώτησε «δεν είναι επικίνδυνο να είσαι μόνος σου σε ένα τέτοιο ταξίδι; Αν συμβεί κάτι…», με τον παρουσιαστή να χαμογελά και να απαντά «θέλω να ξέρετε ότι το ταξίδι της ζωής είναι μοναχικό».

«Είναι μοναχικό; Χωράει έναν μόνο;» συνέχισε ο Τάσος Τεργιάκη και ο Γιώργος Λιάγκας κατέληξε «είναι ψευδαίσθηση ότι κάποιες φορές έχουμε ανθρώπους δίπλα μας. Ο βίος είναι μοναχικός. Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: