Ψυχάρα σαν τον πατέρα της η Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Εκπλήρωσε την επιθυμία παιδιού ΑΜΕΑ και του άλλαξε την ζωή

June 14, 2024

Ψυχάρα σαν τον πατέρα της η Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Εκπλήρωσε την επιθυμία παιδιού ΑΜΕΑ και του άλλαξε την ζωή


Διαφ.

H κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα Γιαννακοπούλου έδειξε μεγαλείο ψυχής και με δική της πρωτοβουλία ο Μάριος Ψαραδέλλης, ένα παιδί ΑΜΕΑ θα παρακολουθήσει από κοντά το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάριος ανέβασε ένα βίντεο στο Tik Tok στο οποίο ήταν αρκετά στενοχωρημένος που δεν πρόλαβε να πάρει εισιτήριο για το μεγάλο ματς. Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου το είδε και του έγραψε στα σχόλια να της στείλει προσωπικό μήνυμα.

Λίγο αργότερα ο Μάριος δημοσίευσε νέο βίντεο, όντας τρισευτυχισμένος αφού η Δέσποινα Γιαννακοπούλου εκπλήρωσε την επιθυμία του και έτσι απόψε θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι «αιωνίων» που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Stoiximan Basket League.

@mariosdellisofficial Να είσαι εκεί????☘️#dpg #dpg7000 #panathinaikos #paobc #7star #trifilara ♬ Mexri Telous – Nino Xypolitas

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την κόρη του Γιαννακόπουλου: Η καλλονή Δέσποινα, η χλιδάτη ζωή και η σχέση με τον μπαμπά

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου, κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τον συνόδευσε στο Βερολίνο, όπου ο Παναθηναϊκόςε κέρδισε το τρόπαιο του Fnal Four, χθες, Κυριακή, το βράδυ.

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα του και όπως φαίνεται το έχει μεταδώσει και στα παιδιά του, Δέσποινα και Παύλο, τα οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Ιωάννα Μαροσούλη.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι μια κούκλα.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας, η νεαρή κοπέλα, εκφράζοντας τη στήριξή της προς την ομάδα της, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Tik Tok ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να πίνει σαμπάνια, ενώ από πίσω ακούγονται πανηγυρισμοί, δείχνοντας σίγουρη πως οι πράσινοι θα κατακτήσουν το κύπελλο.

Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο Βερολίνο

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από την πολυτελή ζωή της, αλλά και τα ταξίδια που κάνει με την οικογένειά της.

@despinagiannakopoulou

edwww eisai ???? #foryou

♬ original sound – ALLANND

@despinagiannakopoulou

7???? #foryou

♬ original sound – SUA – Sped Up Audios

@despinagiannakopoulou

oh monte #foryou

♬ Love In Portofino – Dalida & Raymond Lefèvre Et Son Grand Orchestre

Η σχέση της Δέσποινας Γιαννακοπούλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Βίντεο όμως έχει δημοσιεύσει και με τον πατέρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δείχνοντας την ξεχωριστή σχέση που υπάρχει μεταξύ τους, αλλά και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, από τη δική του πλευρά, συχνά δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες, εκφράζοντας την απεριόριστη αγάπη που της έχει.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου στο Βερολίνο

Η πιο περιζήτητη νύφη της Ελλάδας: Η κόρη του Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, εκτός από πλούσια είναι και καλλονή

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου είναι η πανέμορφη κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, την οποία έχει αποκτήσει με την Ιωάννα Μαροσούλη, μία από τις δύο αδελφές του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή.

Η πανέμορφη μελαχρινή, το περασμένο Σάββατο, έδωσε το “παρών”, συνοδευόμενη από τους γονείς της, στο πάρτι της θείας της, Έφης Μαροσούλη, στο Ζάππειο, που διοργανώθηκε για τα γενέθλιά της.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έκλεψε την παράσταση

H Ιωάννα Μαροσούλη έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, με μάξι μαύρο slip dress, πέδιλα με φιάπα και χοντρό τακούνι και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, ενώ η κόρη της φόρεσε μαύρο φόρεμα με παγιέτες και μεγάλο σκίσιμο και μαύρα πέδιλα με λεπτό τακούνι, ενώ είχε εντυπωσιακό μακιγιάζ, δίνοντας έμφαση στα μάτια.

Πανέμορφη η Δέσποινα Γιαννακοπούλου

Πανέμορφη η Δέσποινα Γιαννακοπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: