Φρίκη στην Κύπρο: Έσφαξε την γυναίκα του και την πέταξε από το μπαλκόνι – Έφριξε όλη η γειτονιά με το θέαμα

June 14, 2024

Φρίκη στην Κύπρο: Έσφαξε την γυναίκα του και την πέταξε από το μπαλκόνι – Έφριξε όλη η γειτονιά με το θέαμα


Διαφ.

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή Τρεμιθούσα στην Πάφο της Κύπρου.

Θύμα μία γυναίκα, που ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Η γυναικοκτονία συντάραξε τους αυτόπτες μάρτυρες που ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας όπου διαμένουν κυρίως αλλοδαποί. Ζευγάρι από τη Βουλγαρία άρχισε να τσακώνεται και τα πράγματα ξέφυγαν.

Φρίκη στην Κύπρο: Έσφαξε την γυναίκα του και την πέταξε από το μπαλκόνι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 40χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία πήρε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 48χρονο Ελληνοπόντιο -με καταγωγή από τη Γεωργία- σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια την μαχαίρωσε και την πέταξε στο δρόμο από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δράστης σύζυγος της ο οποίος είναι τραυματισμένος αλλά δεν κινδυνεύει.

Πολίτης που άκουσε τις φωνές του ζευγαριού το πρωί, τηλεφώνησε στην αστυνομία για να στείλουν περιπολικό αλλά χρειάστηκε να τηλεφωνήσει τέσσερις φορές μέχρι να μιλήσει με κάποιον αρμόδιο, καθώς ο ένας τον παρέπεμπε στον άλλο. Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου, δήλωσε πως θα διερευνήσει αν υπήρξε ολιγωρία στην ανταπόκριση για βοήθεια.

Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά και στο παρελθόν είχαν απασχολήσει τις Αρχές μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει ανακρίσεις για να διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του φόνου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο σύζυγος της, που είναι τραυματισμένος αλλά δεν κινδυνεύει.

Τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δεν ήταν στο σπίτι, την ώρα του αιματηρού καυγά και της δολοφονίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο philenews.com ότι από το διαμέρισμα των δύο Βούλγαρων ακούγονταν για ώρα καυγάδες, φωνές και ουρλιαχτά.

Οι εν λόγω μάρτυρες ανέφεραν πως η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, αν και εμφανώς σε πολύ άσχημη κατάσταση, μετά την πτώση της. Κάποιοι επιχείρησαν με πετσέτες να σταματήσουν την έντονη αιμορραγία της, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο άντρας είχε αίματα στα ρούχα και παρέμεινε στο σημείο μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: