Όλες ζηλεύουν την Οικονομάκου: Η Τσιμτσιλή είπε για την Αθηνά αυτό που σκέφτονται όλες οι γυναίκες για το νέο “αμόρε”

June 15, 2024

Όλες ζηλεύουν την Οικονομάκου: Η Τσιμτσιλή είπε για την Αθηνά αυτό που σκέφτονται όλες οι γυναίκες για το νέο “αμόρε”


Διαφ.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τη νέα σχέση που έχει η Αθηνά Οικονομάκου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό, με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, μόλις δύο μήνες μετά το διαζύγιό της.

Ειδικότερα, λίγο καιρό μετά την κοινή ανακοίνωση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο για το διαζύγιο, η Αθηνά Οικονομάκου φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Αθηνά Οικονομάκου

Σήμερα, Παρασκευή, το πρωί, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Happy Day” υπογράμμισε για την Αθηνά Οικονομάκου ότι «είναι τυχερή είναι που βρήκε νέο έρωτα με το που χώρισε».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνώριζε για τη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου

Επίσης, η παρουσιάστρια του Alpha επεσήμανε ότι «η Τινα Μεσσαροπούλου την είχε την είδηση, συγκεκριμένα η Τίνα. Απλά επειδή ακριβώς υπάρχουν δυο μικρά παιδιά και δεν ξέραμε αν είναι ένα φλερτ, μια έξοδος της μιας βραδιάς, δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε κανένα ζήτημα. Αλλά από τη στιγμή που υπήρξαν φωτογραφίες και βίντεο, φαίνεται ότι αυτή η σχέση υπάρχει».

Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου σημείωσε «όταν πας σε έναν τέτοιο χώρο με 70.000 ανθρώπους, το κάνεις είτε επειδή δεν σε ενδιαφέρει, είτε γιατί θες να σε δουν. Οι πληροφορίες μου μιλάνε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα».

Μπρούνο Τσερέλα: Η σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου, τα φιλιά σε δημόσια θέα, η ηλικία, η καταγωγή και το μπάσκετ

Ποιος είναι ο άντρας που έκανε την Οικονομάκου να ξεχάσει τον Μιχόπουλο;

Μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε ένα νέο έρωτα. Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ με τον νέο της σύντροφο και οι δυο τους φάνηκαν πολύ ευτυχισμένοι και διαχυτικοί.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου διασκέδασαν μαζί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό», ο νέος σύντροφός της είναι ένας 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας. Προτού αποκαλύψει την αποκλειστική είδηση, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε ότι η Αθηνά Οικονομάκου είχε γνώση για τη δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα:

Ο Bruno Cerella γεννημένος στις 30 Ιουλίου 1986, είναι Ιταλο-Αργεντινός επαγγελματίας μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται για την ομάδα Blu Basket 1971 στην ιταλική Serie A2.

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Προέρχεται από τη Bahía Blanca, μια πόλη με έντονη μπασκετική παράδοση, γνωστή για την ανατροφή παικτών όπως ο Manu Ginóbili. Αφού έπαιξε μπάσκετ για τις ομάδες νέων Estudiantes de Bahía Blanca και Pueyrredon στην πατρίδα του, την Αργεντινή, ο Cerella μετακόμισε στην Ιταλία σε ηλικία 17 ετών για να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα στο μπάσκετ.

Μετά τη θητεία του σε πολλές ομάδες σε κατώτερα ιταλικά πρωταθλήματα, εντάχθηκε στην Banca Tercas Teramo στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ιταλίας το 2008.

Ο Τσερέλα ήταν μέλος της ιταλικής εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών το 2008, αν και δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο τουρνουά.

Μαζί με τον Ντέιβιντ Μος, βοήθησε την ομάδα να φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας του 2009 και να τερματίσει στην τρίτη θέση στην κανονική περίοδο του ιταλικού πρωταθλήματος, πριν αποκλειστεί στα πλέι οφ από την Emporio Armani Milano. Μετά από μερικές σεζόν στο LBA, εντάχθηκε στην Emporio Armani Milano το 2013 και μαζί τους συμμετείχε στην κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης, την EuroLeague, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Cerella στάλθηκε ως δανεικός στην Umana Reyer Venezia, την υπερασπιστή της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Ενώ έπαιζε για τη Reyer Venezia τη σεζόν 2017–18, ο Cerella κέρδισε το FIBA ​​Europe Cup. Υπέγραψε εκ νέου με τη Reyer Venezia στις 13 Ιουνίου 2020.

Επιπλέον, συμμετέχει ως συνιδιοκτήτης σε μια εταιρεία ακινήτων (real estate).

Προσωπική Ζωή

Με καταγωγή από Ιταλική οικογένεια, ο Cerella απέκτησε την ιταλική υπηκοότητα στην ηλικία των 15 ετών μέσω του πατέρα του. Μαζί με τον συμπαίκτη του Tommaso Marino και άλλους, δημιούργησε το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Slums Dunk», το οποίο λειτουργεί κατά τη διάρκεια της εκτός σεζόν στην Κένυα και τη Ζάμπια. Ο στόχος του είναι η παροχή προπονητικής μπάσκετ, εγκαταστάσεων και εκπαίδευσης σε μη προνομιούχους νέους στις φτωχογειτονιές.

Κατά τον ελεύθερο χρόνο του, ασχολείται με την αυτόνομη κατάδυση και τον τουρισμό. Ένας από τους καλούς του φίλους είναι ο συνάδελφος του από τη Bahía Blanca, Rodrigo Palacio, ο οποίος ζει επίσης στο Μιλάνο και εκδηλώνει έντονο ενδιαφέρον για το μπάσκετ.

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση του μπασκετμπολίστα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: