«Kινδυvεύω…»: Δυστυχώς το ανακοίνωσε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, τραγική η τελευταία εξέλιξη για τον καρκίνο

June 15, 2024
Δυστυχώς, η ίδια η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε την τραγική τελευταία εξέλιξη για τον καρκίνο.

Kινδυvεύω…: Δυστυχώς το ανακοίνωσε η ίδια η Κέιτ Μίντλετον, τραγική η τελευταία εξέλιξη για τον καρκίνο


Διαφ.

Τι Άλλο να Ζητήσουν οι Βρετανοί; Δημόσια Εμφάνιση και Ενημέρωση για την Υγεία της Κέιτ Μίντλετον!

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει ότι η θεραπεία της κατά του καρκίνου θα συνεχιστεί για λίγους μήνες ακόμη. Παρότι η θεραπεία της παρουσιάζει καλή πρόοδο, επισημαίνει ότι δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

width=1684

Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση θα γίνει αύριο Σάββατο, κατά τη στρατιωτική παρέλαση, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή.

Η ανάρτηση στο Χ:

Η Κέιτ Μίντλετον δηλώνει ότι αντιμετωπίζει καλές και κακές ημέρες και ότι η θεραπεία της θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Η εμφάνισή της το Σάββατο θα είναι η πρώτη δημόσια παρουσία της μετά από σχεδόν έξι μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο, χωρίς να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η Κέιτ θα παρακολουθήσει την παρέλαση μαζί με την οικογένειά της από το γραφείο του υποστράτηγου και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, με την παρουσία της να εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας της. Η Ντάουνινγκ Στριτ και το υπουργικό συμβούλιο έχουν ενημερωθεί για την απόφασή της να παραστεί, όπως αναφέρει ο Guardian.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κέιτ Μίντλετον:

Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

width=1371

Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου εξομολογείται η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Υπάρχουν καλές και κακές ημέρες

Το μήνυμά της δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, στους λογαριασμούς της Κέιτ και του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Κέιτ Μίντλετον αναφέρει ότι και οι δυο τους είναι έκπληκτοι από την υποστήριξη της κοινής γνώμης.

Στο μήνυμα γράφει ακόμη ότι όπως γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει το σώμα να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές ημέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το αίσθημα ότι είσαι καλά.

Γράφει ότι η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Το Σάββατο θα παραβρεθεί στην παρέλαση Trooping the Color που γίνεται για τα γενέθλια του βασιλιά: Ανυπομονώ να παρευρεθώ με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά γνωρίζοντας εξίσου ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα.

width=1150

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει τη θεραπεία της και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, η Κέιτ Μίντλετον γράφει ότι μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και σε όλους εσάς που με τόση γενναιότητα μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου.

Η εμφάνισή της στην παρέλαση αποτελεί εξαίρεση στην πλήρη αποχή της από τις δημόσιες δραστηριότητες. Σύμφωνα με τον Guardian, ενδέχεται να τη δούμε ξανά σε εκδηλώσεις, ανάλογα με την πορεία της υγείας της.

Στο μεταξύ, εργάζεται από την κατοικία της, ενώ αναφέρεται ότι το Βασιλικό Ίδρυμα και το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία έχουν ξεκινήσει να υλοποιούν ορισμένες δραστηριότητες.

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για Κέιτ Μίντλετον: Είναι οριστικό για την πριγκίπισσα μετά τη διάγνωση καρκίνου

Μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση προέκυψε από το παλάτι του Κένσινγκτον για την Κέιτ Μίντλετον, που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Τα νεότερα που προέκυψαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Είναι μεγάλη ανακούφιση το γεγονός, ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία της και τα πάει πολύ καλύτερα, ανέφερε αρχικά ο εν λόγω φίλος του ζευγαριού, συμπληρώνοντας πως όλη αυτή η διαδικασία έχει αποτελέσει μια πολύ δύσκολη στιγμή, γεμάτη αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον, που κατάφερε να εντοπίσει από νωρίς τον όγκο και να τον αντιμετωπίσει εγκαίρως.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο του 2023, με την Κέιτ να επιθυμεί να επανέλθει σύντομα στα δημόσια της καθήκοντα και να βρίσκεται ίσως πιο σύντομα σε αυτό το σημείο, σε σύγκριση με όσα μπορεί να πιστεύουμε. Το κλειδί τώρα είναι να αποφύγει οποιαδήποτε στρεσογόνο κατάσταση και να γίνει απλά η δουλειά, αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.

Τις εβδομάδες που ακολούθησαν, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η σύζυγός του “είναι καλά” κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στα μέσα Μαΐου. Αργότερα τον ίδιο μήνα, το People ανέφερε ότι η πριγκίπισσα είχε εντοπιστεί έξω με την οικογένειά της. Αυτό συνέπεσε με ένα άρθρο στο Vanity Fair: “Ήταν μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή και τα πηγαίνει πολύ καλύτερα”, δήλωσε ένας οικογενειακός φίλος στο περιοδικό. “Ήταν, φυσικά, μια πολύ δύσκολη και ανησυχητική περίοδος. Όλοι έχουν συσπειρωθεί γύρω της – ο William, οι γονείς της και η αδελφή και ο αδελφός της”.

Παρόλ’ αυτά, το Παλάτι δεν έχει ορίσει σταθερή ημερομηνία για την επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα, επιβεβαιώνοντας μόνο ότι δεν θα παραστεί στην πρόβα για τοTrooping the Colour στις 8 Ιουνίου. Δεν έχουν ακόμη σχολιάσει αν θα παραστεί στο Trooping the Colour στις 15 Ιουνίου, αλλά λέγεται ότι θα επιστρέψει στο προσκήνιο μόνο όταν η ιατρική της ομάδα δώσει το πράσινο φως.

Ήδη κυκλοφορούν φήμες για το πότε θα γίνει αυτό, με ορισμένες βρετανικά έντυπα να αναφέρουν ότι θα γίνει το φθινόπωρο. Μπορεί επίσης να μην είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν θα βρίσκεται στο προσκήνιο: λόγω των επερχόμενων εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Κάρολος ακύρωσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για να μην αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την πολιτική διαδικασία.

Έτσι, προς το παρόν, φαίνεται ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε σε αναμονή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: